Το περασμένο Σάββατο (14/03) η Ασπίδα Ναυστάθμου Κρήτης διοργάνωσε την ετήσια χοροεσπερίδα της, στην οποία πραγματοποιήθηκαν, όπως κάθε χρόνο, πολλές βραβεύσεις.

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η βράβευση της “ψυχής” της ομάδας, του νυν αντιπροέδρου και πρώην προέδρου Κώστα Πρωτοψάλτη, που παρέλαβε ιδιαίτερα συγκινημένος την τιμητική πλακέτα για τη διαρκή και σημαντική του προσφορά από τους ποδοσφαιριστές.

Βραβεύτηκαν κατά σειρά ο Διοικητής Ναυτικών Όπλων Πλοίαρχος ΠΝ Στυλιανός Παπαδάκης, ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Ε.Π.Σ. Χανίων Κώστας Μητριτσάκης, ο Ταμίας του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χανίων, παλαίμαχος διαιτητής και νυν παρατηρητής διαιτησίας, Γιώργος Τριανταφύλλου, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Ασπίδας Νίκος Βουτσογιαννάκης, Γιάννης Αγγελίδης, οι εν ενεργεία ποδοσφαιριστές Κώστας Γεωργιλάς, Μιχάλης Μπορμπουδάκης και οι χορηγοί Αλέξανδρος Φραγκόπουλος και Δημήτρης Περιστερίδης.

Την ΕΠΣΧ εκπροσώπησαν ακόμα οι αντιπρόεδροι Δημήτρης Λυκάκης, Γιώργος Ζαγουράκης και ο αναπληρωτής ταμίας Κυριάκος Σαριδάκης, ενώ τους διαιτητές ο πρόεδρος του ΣΔΠΧ και μέλος της ΕΔ/ΕΠΣΧ Παναγιώτης Γιαννακάκης και ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου και μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας Δημοσθένης Δεδότσης.

Το Δήμο Χανίων εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Μανόλης Φραγκάκης, ενώ παρευρέθηκαν ακόμα ο πρόεδρος της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Ναυτικού του Παραρτήματος Κρήτης Μανώλης Σταματάκης, ο Διευθυντής του Καταστήματος Κράτησης Χανίων Γιώργος Κονταξάκης, ο πρόεδρος του Γαλανόλευκου Φάρου Νίκος Φλέκκας και αρκετοί παράγοντες από ομάδες του τοπικού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook