Ο σχεδιασμός του Μινωταύρου για τη νέα σεζόν και την επιστροφή της ομάδας στο Περιφερειακό έχει ξεκινήσει να μπαίνει σε εφαρμογή. Την Τετάρτη (15/6) μάλιστα υπήρξε Δ.Σ. στην ομάδα των Μουρνιών στο οποίο αποφασίστηκε το μπάτζετ της επόμενης χρονιάς.

Προτεριαότητα για τους «πράσινους» έχουν οι ανανεώσεις με τους παίκτες για τους οποίους υπάρχει θετική εισήγηση στην διοίκηση από τον προπονητή Βασίλη Παπαδάκη.
Την Δευτέρα (20/6) θα υπάρξουν συναντήσεις με τους γηγενείς της ομάδας για να συζητηθεί η συνέχιση της συνεργασίας τους, ενώ την Τετάρτη (22/6) θα πάρουν σειρά οι υπόλοιποι παίκτες που θέλει ο νεαρός προπονητής να παραμείνουν.

Ο ίδιος πάντως έχει συμφωνήσει ήδη με κάποια άτομα για την στελέχωση του τεχνικού τιμ και την κάλυψη στην θέση του γυμναστή και του προπονητή τερματοφυλάκων.

Την Τετάρτη (22/6) η Γενική Συνέλευση            

Παράλληλα με την κουβέντα για τη νέα αγωνιστική περίοδο στο Δ.Σ. του Μινωταύρου ορίστηκε και η ημερομηνία για την Γενική Συνέλευση.
Αυτή θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη (22/6) στις 19.00 στα γραφεία τους συλλόγου στις Μουρνιές με θέματα:
1)Λογοδοσία Διοικητικού Συμβουλίου
2) Έγκριση Εσόδων-Εξόδων από 1/6/2010 έως 31/5/2011.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Δευτέρα 4 Ιουλίου την ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook