Μετά από αρκετό καιρό ο Νταβίντ Τόρες βρήκε δίχτυα και οδήγησε σε σπουδαία νίκη τον Πλατανιά επί της Καλλονής κερδίζοντας παράλληλα και το βραβείο “ΕΛΕΠΑΠ-MVP”.

Ο Ισπανός επιθετικός στις δηλώσεις του φάνηκε να ρίχνει το… καρφάκι του για τον Γιάννη Χριστόπουλο, αφού τόνισε ότι τώρα που τον εμπιστεύεται ο νέος προπονητής του Πλατανιά το γκολ που πέτυχε θα τον βοηθήσει για τη συνέχεια.

Η τοποθέτησή του για το παιχνίδι:

«Μετά από την ένταση και τα νεύρα του παιχνιδιού είμαι πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Δώσαμε ένα πολύ σημαντικό αγώνα που ήταν σαν τελικός για εμάς. Πάνω απ’ όλα για την ομάδα ήταν μία μεγάλη νίκη που χρειαζότανε, γιατί ήταν ένας τελικός το παιχνίδι όπως είπα και πριν. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε τη δουλειά γιατί έχουμε αρκετό δρόμο ακόμα».

Για το κακό πρώτο ημίχρονο του Πλατανιά και το εντυπωσιακό ξεκίνημα στο δεύτερο: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και δεν διαχειριστήκαμε σωστά την πίεση του αγώνα. Ξέραμε ότι έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι, ότι χρειαζόμασταν τους τρεις βαθμούς και δεν θα είχαμε άλλη ευκαιρία, οπότε στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να πιέσουμε από την αρχή για να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν τον βοηθήσει το γκολ να “ξεμπλοκάρει” και να έχει ανάλογη συνέχεια: «Πάντα εμείς οι επιθετικοί ζούμε για το γκολ και όταν έρχεται αυτό διώχνει λίγο από το άγχος που έχουμε. Εφόσον ο προπονητής μου δείχνει εμπιστοσύνη αυτό το γκολ νομίζω ότι θα με βοηθήσει και για τη συνέχεια».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook