Απίστευτες δηλώσεις από τον Βαγγέλη Βλάχο που μίλησε με αρκετή δόση ειρωνείας για πρωτάθλημα εφάμιλλο της Πρέμιερ Λιγκ, της Πριμέρα Ντιβιζιόν και του Καμπιονάτο!

Ο προπονητής της Καλλονής αφού εκθείασε τον Γιώργο Παράσχο και μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Πλατανιά τόνισε ότι στο δεύτερο γύρο στο ελληνικό πρωτάθλημα κάποιες ομάδες μετατρέπονται σε… Μπαρτσελόνες!

Η τοποθέτησή του για το παιχνίδι:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Πλατανιά και σε έναν άνθρωπο που εγώ τον αγαπάω πάρα πολύ και κοσμεί το ποδόσφαιρο με την παρουσία του στην ομάδα του Πλατανιά, εννοώ τον κ. Παράσχο. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί να υπάρχει εφησυχασμός σε καμία περίπτωση και μάλιστα σε ένα ποδόσφαιρο όπως είναι αυτό το ελληνικό. Μετά τη Βέροια είναι η μόνη σύσταση που έχω κάνει στους παίκτες μου και αυτό τους λέω και καθημερινά, γιατί έχει την τάση αυτό το φοβερό πρωτάθλημα το ελληνικό στο δεύτερο γύρο να μετατρέπεται σε ένα από τα καλύτερα του κόσμου, όπως είναι αυτά της Πρέμιερ Λιγκ, της Πριμέρα Ντιβιζιόν, του Καμπιονάτο, δηλαδή τραγικά πράγματα και… ομαδούλες να μετατρέπονται σε Μπαρτσελόνες και να κερδίζουν τα παιχνίδια και κάνουν πορείες αντάξιες του μόνιμου πρωταθλητή Ολυμπιακού! Ευτυχώς που εμείς έχουμε πάρει κάποιους βαθμούς και μπορεί να είμαστε κάπως ήσυχοι. Όχι ακόμα, όλοι θεωρούν ότι έχει λήξει η ιστορία αυτή με την παραμονή, εγώ κρατάω… μικρά καλάθια και το είπα και άλλη φορά. Όσον αφορά το παιχνίδι είχε δύο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο νομίζω ότι εμείς ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Και παίξαμε και κυνηγήσαμε και πήραμε και τις δεύτερες μπάλες, αυτό που λέμε στο ποδόσφαιρο, και δημιουργήσαμε και πολλές ευκαιρίες, κάναμε καλή εμφάνιση. Και στο δεύτερο ο Πλατανιάς νομίζω ήταν καλύτερος από εμάς και πήρε μία νίκη η οποία είναι σημαντική για την σωτηρία. Ευχαριστούμε για την φιλοξενία κι εύχομαι και στις δύο ομάδες να είναι και του χρόνου στην κατηγορία».

Για το πόσοι βαθμοί χρειάζονται για την παραμονή από τη στιγμή που όπως είπε ο ίδιος η Καλλονή που έχει ουσιαστικά 43 βαθμούς (με τα “τρίποντα” που θα πάρει με Νίκη Βόλου, ΟΦΗ) δεν μπορεί να αισθάνεται σίγουρη:  «Ξέρετε κάτι; Είδατε τι είπα πριν; Δηλαδή τα έχουμε χαμένα! Δεν βγάζεις άκρη σε αυτό το πρωτάθλημα. Δηλαδή λέγαμε όλοι κι εγώ σαν φίλαθλος πριν έρθω στην Καλλονή, νόμιζα ότι εκεί στους 35, στους 33, στους 34 βαθμούς σε αυτό το πρωτάθλημα θα είχε σωθεί κάποια ομάδα. Τώρα κερδίζουν όλες οι ομάδες εκτός έδρας δύσκολα παιχνίδια και τα λοιπά, κρατάω μικρό καλάθι. Δεν ξέρω, μακάρι να έχουν φτάσει, όλοι λένε ότι έχουν φτάσει, εγώ είμαι διστακτικός. Ας τελειώσει το πρωτάθλημα και να μείνει και αυτή η ομάδα, γιατί είναι πραγματικά μία ομάδα ήσυχη, όπως είσαστε κι εσείς και ξέρω γιατί τα ψάχνω, είμαι άνθρωπος του ποδοσφαίρου και το αγαπώ το ποδόσφαιρο. Είναι ήσυχη, προσπαθούν, πολεμάνε με καλούς ανθρώπους, που έχουν όνειρα και φιλοδοξίες. Το ποδόσφαιρο το ελληνικό τέτοιες ομάδες θέλει. Δεν θέλει, ούτε αλητεία, ούτε βρώμα, ούτε μπόχα, ούτε τίποτα, θέλει τέτοιο… Εγώ είμαι άνθρωπος του ποδοσφαίρου και πάω με τον σταυρό στο χέρι, τίμια και ωραία. Λοιπόν, εγώ θέλω το ποδόσφαιρο να πηγαίνει μπροστά και να πηγαίνει τίμια και ωραία. Τώρα εάν δεν γίνεται όλοι μας σιγά-σιγά θα φύγουμε και θα πούμε «γεια σας» και θα πάμε στα σπίτια μας, για να περνάμε και πιο καλά, γιατί δεν μπορούμε να είμαστε κι άρρωστοι όλη μέρα. Εγώ αρρωσταίνω, κάθε μέρα είμαι χάλια. Λοιπόν, τι να πω; Εύχομαι να αλλάξουν όλα προς το καλύτερο, γιατί σας είπα ότι ζω από αυτό, είμαι από μικρό παιδί σε αυτό το χώρο και θέλω να είναι καλά το ποδόσφαιρο, είναι συμφέρον για όλους μας. Κι εσείς που είσαστε δημοσιογράφοι, όσοι είμαστε υγιείς, έτσι; Όσοι δεν είμαστε υγιείς θέλουμε ένα άλλο ποδόσφαιρο. Εγώ τουλάχιστον ανήκω σε αυτή την κατηγορία, όπως και ο συνάδελφος μου, που όπως είπα πριν τον αγαπάω πάρα πολύ χωρίς να έχω σχέσεις, έτσι από ένστικτο, εύχομαι να μας δίνεται η ευκαιρία να πολεμάμε επί ίσοις όροις. Αυτό θέλω να πω, τίποτα άλλο».

Για το ότι η προηγούμενη ερώτηση ουσιαστικά αφορούσε και τον Πλατανιά για το πόσους πόντους χρειάζεται για την παραμονή: «Πιστεύω ότι είναι αρκετοί. Πιστεύω ότι 40 με 41, μπορεί να πάει και με 40 πόντους, εκεί το βλέπω».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook