Σημαντική μονάδα αποδεικνύεται και πάλι για τον Πλατανιά ο Κώστας Μενδρινός τον οποίο εμπιστεύεται ως βασικός από το ξεκίνημα της θητείας του ο Γιώργος Παράσχος.

Ο 30χρονος επιτελικός μέσος μίλησε στην κάμερα της nova γα το παιχνίδι με την Καλλονή.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν πήρε… οξυγόνο ο Πλατανιάς από με αυτή τη νίκη: «Ναι, σίγουρα από εδώ και στο εξής όλα τα ματς έτσι θα είναι. Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, θέλαμε από την αρχή ένα γκολ κι όσο δεν το πετυχαίνεις μέσα στην έδρα σου μετά είναι πολύ δύσκολο. Η Καλλονή έπαιξε με πάρα πολύ πάθος, καλά έκανε, συγχαρητήρια πραγματικά στην ομάδα της Καλλονής. Ίσως κι εμείς έπρεπε από την αρχή να μπούμε πιο επιθετικά, αλλά όταν σε κυριεύει το άγχος και πρέπει να πετύχεις ένα γρήγορο γκολ τα πράγματα είναι δύσκολα».

Για το αν έπαιξε ρόλο η αλλαγή του σχήματος στο δεύτερο ημίχρονο: «Παίξαμε με τρεις μέσους, ώστε να μπορεί να βγει η ομάδα πιο ορθόδοξα μπροστά και να δημιουργήσει καλύτερες προϋποθέσεις. Νομίζω ότι τα καταφέραμε, φανήκαμε ιδιαίτερα απειλητικοί, ειδικά στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά μέχρι το τέλος είδαμε ότι το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο».

Για το αν δίνει μεγαλύτερη αισιοδοξία στον Πλατανιά το γεγονός ότι όλα τα ματς που του απέμειναν είναι στα Χανιά: «Εντάξει, σίγουρα ότι παίζεις στην έδρα σου είναι σημαντικό που έχεις τη βοήθεια του κόσμου. Όμως από εκεί και πέρα αν εσύ δεν είσαι αυτός που πρέπει, είτε εντός, είτε εκτός τα πράγματα θα τα κάνεις πολύ δύσκολα αν δεν είσαι αυτός που πρέπει να είσαι».

Για το ποια ομάδα έχει ουσιαστικά σαν στόχο να προσπεράσει ο Πλατανιάς για να σωθεί: «Στόχος είναι οι ομάδες που είμαστε εκεί μαζί, μην τις κατονομάζω, τις ξέρουμε όλοι αν δούμε τον βαθμολογικό πίνακα. Αυτό που είπα και πριν, δεν αλλάζει κάτι, πρέπει κάθε παιχνίδι να είμαστε συγκεντρωμένοι, να είμαστε σοβαροί, γιατί μέχρι το τέλος πραγματικά, μέχρι το τελευταίο λεπτό του πρωταθλήματος θα παίζονται τα πάντα».

Για το αν οι ομάδες αυτές είναι ο Λεβαδειακός και ο Πανθρακικός: «Ναι αυτές είναι, αν είναι και κάποιες άλλες που δεν τις θυμάμαι, αλλά μέχρι το τέλος πραγματικά θα είναι πολύ δύσκολα όλα τα παιχνίδια».

Για το αν έχει αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας η έλευση του Παράσχου: «Πάντα η έλευση καινούργιου προπονητή αλλάζει ψυχολογία. Αυτό που δήλωσα και την προηγούμενη εβδομάδα. Τι να πω εγώ για τον κύριο Γιώργο; Τα διαπιστευτήριά του τα έχει δώσει σε όλες τις ομάδες που έχει εργαστεί, είναι ένας έμπειρος προπονητής, που βάζει σε τάξη τα αποδυτήρια, που ξέρει από κάθε παίκτη να παίρνει το 100% και να το βγάζει αυτό μέσα στο γήπεδο. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, νομίζω ότι τον γνωρίζουν όλοι».

Για το αν πήρε και από τον ίδιο το 100%: «Δεν ξέρω αν το πήρε. Μέχρι το τέλος πρέπει να το πάρει, πρέπει όλοι, όχι μόνο εγώ, να είμαστε εκατό τοις εκατό έτοιμοι, γιατί μόνο έτσι θα καταφέρουμε να έρθει η σωτηρία». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook