Αρκετά ανανεωμένος θα παρουσιαστεί στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας υδατοσφαίρισης ανδρών ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων, που έχασε πέρσι την άνοδο στο τέλος.

Σημαντικές είναι οι επιστροφές των Γιώργου Κατσουλάκη, Γιάννη Αυγουστιανάκη, αλλά και η παραμονή του φυσικού ηγέτη του ΝΟΧ και αρχηγού επί σειρά ετών, Μανούσου Βιζυράκη, που στα 42 του χρόνια συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Όμιλο.

Η σχετική ενημέρωση του ΝΟΧ:

Με αρκετές αλλαγές στο δυναμικό του παρουσιάζεται ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES ενόψει της συμμετοχής του, για δεύτερη διαδοχική χρονιά, στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Χανιώτες πολίστες όπως ο Γιώργος Κατσουλάκης και ο Γιάννης Αυγουστιανάκης επέστρεψαν, ειδικότερα ο πρώτος μετά από πολλά χρόνια και με την εμπειρία τους αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά τον Ναυτικό Ομιλο στην προσπάθειά του να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικός στο νέο πρωτάθλημα που ξεκινά.

Επικεφαλής αυτής της προσπάθειας παραμένει ο επί σειρά ετών αρχηγός του, Μανούσος Βιζυράκης, που στα 42 του χρόνια θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του, αποτελώντας μια σημαντικότατη μονάδα για την ομάδα του Ηλία Μαχαίρα. Μαζί με δύο ακόμη μεταγραφές, του πολύπειρου Χρήστου Δήμου από τον Υδραϊκό και του νεαρού Μιχάλη Ρουμελιώτη που ήρθε από τον Εθνικό, μαζί με τα νέα παιδιά που υπάρχουν στον Ναυτικό Ομιλο, συγκροτούν το ρόστερ για την περίοδο που ξεκινά.

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α2

Όπως και πέρσι, το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις, διάρκειας δύο γύρων. Από την πρώτη φάση, τον Ομιλο Ανόδου θα συνθέσουν οι πρώτες δύο ομάδες των τριών ομίλων, που χωρίζονται σε Αττική, Βορρά και Πάτρα. Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES μετέχει στον όμιλο Αττικής μαζί με την Ηλιούπολη, τον Ηλυσιακό, τον Ν.Ο. Ρεθύμνου και τον ΟΦΗ. Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις τρεις τελευταίες θέσεις, δηλαδή εννέα ομάδες, θα σχηματίσουν τον Ομιλο Καθόδου. Στους Ομίλους Ανόδου και Καθόδου που αποτελεί την Τελική Φάση θα διεξαχθούν πάλι δύο γύροι, όπου στο τέλος αυτής της διαδικασίας, την άνοδο στην Α1 θα σφραγίσουν οι πρώτες δύο ομάδες, ενώ στη Β’ Εθνική θα υποβιβαστούν οι τέσσερις τελευταίες ομάδες.

Η Α’ Φάση θα διεξαχθεί 27-29 Μαρτίου (Α’ Γύρος) και 24-26 Απριλίου (Β’ Γύρος), ενώ η Β’ και Τελική φάση θα γίνει 29-31 Μαΐου (Α’ Γύρος) και 17-19 Ιουλίου (Β’ Γύρος).

ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΤΗΣ Α2

Ομιλος Αττικής: Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES, Ηλιούπολη, Ηλυσιακός, Ν.Ο. Ρεθύμνου, ΟΦΗ.

Ομιλος Βορρά: ΝΑΟ Κέρκυρας, ΟΥΚ Βόλου, Ν.Ο. Χαλκίδας, Γ.Ε. Λαμίας, Ν.Ο. Βόλου Αργοναύτες.  

Ομιλος Πάτρας: Μίλων, Ν.Ε. Πατρών, Νηρέας Γέρακα, Ιωνικός, Ν.Ο. Πατρών.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ ΑΝΕΚ LINES

Τερματοφύλακες: Στράτος Λεβεντάκης, Δημήτρης Χατζηιωάννου.

Αμυντικοί: Μανούσος Βιζυράκης, Δημήτρης Μαραγκουδάκης.

Περιφερειακοί: Γιώργος Κατσουλάκης, Οδυσσέας Μπαριωτάκης, Γιάννης Αυγουστιανάκης, Νίκος Παπασηφάκης, Αλέξανδρος Μυγιάκης, Σεμπάστιαν Λειψάκης, Αργύρης Κοκονάς, Μιχάλης Ρουμελιώτης, Τριαντάφυλλος Παπαδόπουλος.

Φουνταριστοί: Δημήτρης Σκουμπάκης, Παναγιώτης Ξυλάς, Χρήστος Δήμου.

Προπονητής: Ηλίας Μαχαίρας.

Βοηθός προπονητή: Γιάννης Ζαγουράκης.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ Α’ ΦΑΣΗΣ (Α’ ΓΎΡΟΣ)

1η αγωνιστική (Παρασκευή 27/3)

20:15 Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES-Ν.Ο. Ρεθύμνου

21:15 Ηλυσιακός-Ηλιούπολη

Ρεπό: ΟΦΗ

2η αγωνιστική (Σάββατο 28/3)

12:00 Ηλιούπολη-Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES

13:00 ΟΦΗ-Ηλυσιακός

Ρεπό: Ν.Ο. Ρεθύμνου

3η αγωνιστική (Σάββατο 28/3)

20:00 Ν.Ο. Ρεθύμνου-Ηλιούπολη

21:00 Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES-ΟΦΗ

Ρεπό: Ηλυσιακός

4η αγωνιστική (Κυριακή 29/3)

10:00 ΟΦΗ-Ν.Ο. Ρεθύμνου

11:00 Ηλυσιακός-Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES

Ρεπό: Ηλιούπολη

5η αγωνιστική (Κυριακή 29/3)

17:00 Ηλιούπολη-ΟΦΗ

18:00 Ν.Ο. Ρεθύμνου-Ηλυσιακός

Ρεπό: Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES 

Tags: ,

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook