Μετά τον Ν.Ο. Ρεθύμνου, ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων νίκησε και στο έτερο κρητικό ντέρμπι της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, με σκορ 10-7 τον ΟΦΗ, παραμένοντας στην κορυφή.

Σε συνδυασμό και με την ισοπαλία (6-6) στο ματς που προηγήθηκε το Σάββατο με την Ηλιούπολη ο ΝΟΧ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η επίσημη ενημέρωση του ΝΟΧ για τα παιχνίδια αυτά:

Μία ισοπαλία και μία νίκη είναι ο απολογισμός για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων ΑΝΕΚ LINES στους δύο αγώνες που έγιναν το Σάββατο (28/3) για τη 2η και 3η αγωνιστική αντίστοιχα της α’ φάσης του πρωταθλήματος της Α2.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα επικράτησε με 10-7 του ΟΦΗ στον βραδινό αγώνα, συμπληρώνοντας έτσι δύο νίκες μέχρι στιγμής, έχοντας προηγηθεί και η ισοπαλία με σκορ 6-6 με την Ηλιούπολη.

Η κούραση εξελίχθηκε σε σημαντικό αντίπαλο για τον Ναυτικό Ομιλο στον αγώνα με τον ΟΦΗ, με αποτέλεσμα η απόδοσή του να μην κυμανθεί σε τόσο πολύ υψηλά επίπεδα. Στον συγκεκριμένο αγώνα ο Μανούσος Βιζυράκης προσέφερε τις υπηρεσίες του μετά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε και που τον είχε θέσει εκτός με την Ηλιούπολη.

Τέταρτο και τελευταίο ματς για τον Ν.Ο. Χανίων θα είναι αυτό κόντρα στον Ηλυσιακό, στις 11 το πρωί της Κυριακής (29/3).

Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES-ΟΦΗ 10-7

Τα 8λεπτα: 3-1, 1-3, 3-0, 3-3

Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES (Ηλίας Μαχαίρας – Γιάννης Ζαγουράκης): Λεβεντάκης, Ρουμελιώτης, Κατσουλάκης 2, Παπαδόπουλος, Παπασηφάκης 3, Σκουμπάκης 1, Κοκονάς, Ξυλάς, Μαραγκουδάκης, Μπαριωτάκης 2, Βιζυράκης 1, Αυγουστιανάκης 1, Λειψάκης, Μυγιάκης, Δήμου, Χατζηιωάννου.

Αναλυτικά η εικόνα της 3ης αγωνιστικής:

Ν.Ο. Ρεθύμνου-Ηλιούπολη 6-12

Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES-ΟΦΗ 10-7

Ρεπό: Ηλυσιακός

Στην βαθμολογία (σε 3 αγων.)

1. Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES 7
2. Ηλιούπολη 5
3. Ηλυσιακός 4
4. Ν.Ο. Ρεθύμνου 0
5. ΟΦΗ 0

Επόμενη 4η αγωνιστική (Κυριακή 29/3)

10:00 ΟΦΗ-Ν.Ο. Ρεθύμνου
11:00 Ηλυσιακός-Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES
Ρεπό: Ηλιούπολη

Ισοπαλία με Ηλιούπολη (6-6)

Ισόπαλο με σκορ 6-6 ολοκληρώθηκε το δεύτερο παιχνίδι του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ΑΝΕΚ LINES κόντρα στην Ηλιούπολη.

Η αναμέτρηση βρήκε την αθηναϊκή ομάδα ν’ αποκτά προβάδισμα με το τέλος του α’ 8λεπτου και να είναι μπροστά στο ημίχρονο με 4-2, αλλά ένα σερί 3-1 για τον Ν.Ο.Χ. ισορρόπησε το σκορ στο 5-5. Στο τελευταίο 8λεπτο, ένα γκολ από κάθε ομάδα έκριναν το τελικό, ισόπαλο 6-6.

Για την ομάδα του Ηλία Μαχαίρα δεν αγωνίστηκε ο τραυματίας Μανούσος Βιζυράκης.

Επόμενο παιχνίδι στις 9 το βράδυ κόντρα στον ΟΦΗ.

Τα 8λεπτα: 2-1, 2-1, 1-3, 1-1

Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES (Ηλίας Μαχαίρας – Γιάννης Ζαγουράκης): Λεβεντάκης, Ρουμελιώτης, Κατσουλάκης, Παπαδόπουλος 1, Παπασηφάκης 3, Σκουμπάκης 1, Κοκονάς, Ξυλάς, Μαραγκουδάκης 1, Μπαριωτάκης, Αυγουστιανάκης, Λειψάκης, Μυγιάκης, Δήμου, Χατζηιωάννου.

Αναλυτικά η εικόνα της 2ης αγωνιστικής:

Ηλιούπολη-Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES 6-6
ΟΦΗ-Ηλυσιακός 5-11
Ρεπό: Ν.Ο. Ρεθύμνου

 

*φωτ. από Νίκο Βαμιανάκη

Tags: ,

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook