Πλήρης επιβεβαίωση των δημοσιευμάτων του FlashNews.gr των προηγούμενων ημερών που έκαναν λόγο για συμφωνία του Περδικάκη με τον Πλατανιά υπήρξε το Σάββατο,  όπου ο 19χρονος επιθετικός  ανακοινώθηκε και επίσημα από την Ερυθρόλευκη ΠΑΕ.

Μαζί με τον Περδικάκη που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη χανιώτικη ομάδα, ποδοσφαιριστής της είναι και επίσημα και ο Αντώνης Μανουσάκης.

Ακολουθεί αυτούσιο το κείμενο της ανακοίνωσης:

\”Η ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Περδικάκη και του Αντώνη Μανουσάκη, οι οποίοι υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας για 3 χρόνια, αποτελώντας τις δύο πρώτες μετεγγραφές ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Περδικάκης, η θέση του οποίου είναι δεξιός χαφ-εξτρέμ, είναι γεννηθείς στις 4 Ιουλίου του 1992 και αγωνιζόταν στον Μινώταυρο Μουρνιών, με τον οποίο τη σαιζόν που ολοκληρώθηκε, κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α’ Τοπική Κατηγορία Χανίων. Ο Μανουσάκης, ο οποίος μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, φορούσε τη φανέλα του Οδυσσέα Νυδρίου (5ος όμιλος Περιφερειακού) και είναι γεννηθείς το 1990 (στις 8 Μαΐου)\”.

Κληθέντες να σχολιάσουν την αίσια έκβαση των υποθέσεών τους, οι δύο Χανιώτες ποδοσφαιριστές, δήλωσαν ότι είναι πολύ ευχαριστημένοι που θα αποτελέσουν παίκτες του Πλατανιά τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Περδικάκης: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στον Πλατανιά. Ελπίζω να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα και να μπορέσω να αγωνιστώ σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια. Διάλεξα τον Πλατανιά γιατί είναι ένα σωματείο υγιές και νοικοκυρεμένο και θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ προκειμένου η ομάδα να πάει ακόμα καλύτερα από την περσινή περίοδο».

Και ο Μανουσάκης: «Ήταν σκοπός μου να επιστρέψω στα Χανιά μετά από ένα διάστημα που ήμουν εκτός Κρήτης. Μου δόθηκε τώρα η ευκαιρία να γυρίσω και χαίρομαι πολύ που θα παίξω σ’ ένα σωματείο οργανωμένο που έχει προοπτικές. Ο Πλατανιάς είναι μία ομάδα υγιής και φιλόδοξη. Εύχομαι η παρουσία μου στον Πλατανιά να με βοηθήσει προσωπικά αλλά και να φανώ χρήσιμος έτσι ώστε η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους που θα θέσει. Πιστεύω ότι μπορούμε να καταφέρουμε μία πορεία ανάλογη της περσινής και γιατί όχι, ακόμα καλύτερη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Περδικάκης σημείωσε φέτος με τον Μινώταυρο 18 γκολ, γεγονός που τον ανέδειξε 1ο σκόρερ της ομάδας του, στην οποία αγωνίστηκε για 2 χρόνια. Προηγουμένως είχε αγωνιστεί στον Ελευθέριο Βενιζέλο και στους Νέους Χανίων, από τους οποίους εξάλλου ξεκίνησε την καριέρα του.

Ο Μανουσάκης ξεχώρισε στην Παλαιόχωρα, στην οποία έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, γεγονός που τον έφερε στην ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού και εν συνεχεία στους Ερασιτέχνες του ΟΦΗ. Ακολούθησε το πέρασμά του από τον ΠΑΟ Κρουσώνα στο Περιφερειακό πρωτάθλημα Κρήτης και τον Οδυσσέα Νυδρίου.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook