«Κόμμα τραμπούκων» χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ο α\’ αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος, μιλώντας στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ».

Ο Θ. Πάγκαλος κάνοντας αναφορά στις αποδοκιμασίες που εκφράζονται τον τελευταίο καιρό κατά πολιτικών προσώπων, τα απέδωσε σε τραμπούκους και υποστήριξε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να τους είχε αποδοκιμάσει.

«Δεν μου έχει ξανατύχει ένα πολιτικό κόμμα να υποστηρίζει από πίσω τακτικές τραμπουκισμού. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα των τραμπούκων. Ο Τσίπρας και η εφημερίδα του εμπνέουν τους τραμπούκους. Ο ΣΥΡΙΖΑ αγκάλιασε αυτούς που επιτέθηκαν στον Χατζηδάκη. Δεν τους κατήγγειλε. Βρίσκομαι σε τερατώδη θέση όταν πρέπει να διασχίσω την πλατεία Συντάγματος. Θίγει την αξιοπρέπεια μου», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Πάγκαλος.

Ο Θ. Πάγκαλος εξέφρασε την άποψη ότι το κίνημα των «αγανακτισμένων» πολιτών φυλλορροεί, ενώ όσον αφορά τις άκαρπες συζητήσεις για το σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας με τη συμμετοχή και της Ν.Δ., επέρριψε ευθύνες στην ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Από την πλευρά του ο Θ. Πάγκαλος τάχθηκε υπέρ μιας συνεργασίας, ενώ υποστήριξε πως η πρόταση Σαμαρά περί επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου δεν μπορεί να έχει αποτέλεσμα.

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook