Άκρως επιτυχημένη ήταν η παρουσία του Παγκρήτιου Αθλητικού Συλλόγου στους Αγώνες Αεροβόλων όπλων κι ελεύθερου πιστολιού που έγιναν στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα.

Η επίσημη ενημέρωση για τους αγώνες:

Με όλη την γκάμα των μεταλλίων γύρισε ο Παγκρήτιος Αθλητικός Σύλλογος από τους Αγώνες Αεροβόλων όπλων και ελεύθερου πιστολιού, όλα ολυμπιακά αγωνίσματα.

Οι αγώνες έγιναν στην Αττική στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα και τους διοργάνωσε η σκοπευτική ομοσπονδία.

Ο Παγκρήτιος Αθλητικός Σύλλογος συμμετείχε με πλήρεις ομάδες σε όλα τα αγωνίσματα, δηλαδή με 30 σκοπευτές-τριες σε 10 αγωνίσματα.

Αγωνιστικά τώρα, κορυφαίος ο Βερτούδος Κωνσταντίνος στο Αεροβόλο Τυφέκιο Ανδρών με την κατάκτηση της 1ης θέσης με το χρυσό μετάλλιο, παρόλο που στον τελικό του αγώνα πέρασε 2ος, αποδίδει καρπούς  η προσπάθεια και οι προπονήσεις που κάνει.

2 Ασημένια μετάλλια, το ένα η Κτιστάκη-Παπαδάκη Μαρία στο Αεροβόλο Τυφέκιο Νεανίδων παρόλο που στον τελικό πέρασε 8η κατάφερε με ψυχραιμία και αυτοσυγκέντρωση να τερματίσει 2η αφήνοντας πίσω της 6 σκοπεύτριες.

Το άλλο ασημένιο μετάλλιο ο μικρός Μάνος Μαγαρακης που στην καινούρια κατηγορία παίδων Β κατέλαβε την 2η θέση παλικαρίσια.

3 Χάλκινα μετάλλια, το ένα ο Παπαδογιωργάκης Κωνσταντίνος κατακτώντας την 3η θέση στο Ελεύθερο πιστόλι εφήβων.

Και τα άλλα 2 μετάλλια ήταν ομαδικά με την μια ομάδα των Νεανίδων στο Αεροβόλο Τυφέκιο να κατακτούν την 3η θέση στην κατηγορία τους και με την ομάδα των μικρών μας παίδων Β να κατακτούν την 3η θέση στην κατηγορία τους.

 

Πήραν μέρος:

Μαρκογιαννάκης Ανταλκίδας
Κοσκινάς Γεώργιος
Μπινυχάκης Κωνσταντίνος
Τυμπακιανάκης Παναγιώτης
Μανωλόπουλος Κωνσταντίνος
Βερτούδος Κωνσταντίνος
Τυμπακιανάκης Αντώνιος
Μαρκογιαννάκης Σήφης του Αντ.
Μαρκογιαννάκης Σήφης του Παν.
Κλεισαρχάκης Γρηγόρης
Παπαδογιωργάκης Κωνσταντίνος
Μάμος Μηνάς
Μαγαράκης Μάνος
Παχιαδάκης Ευάγγελος
Μαρκογιαννάκη Ανδρομάχη
Μαρκογιαννάκη Αθηνά
Μαρούλη Αθανασία
Κτιστάκη-Παπαδάκη Μαρία
Κηπαράκη Ευαγγελία
Λυρώνη Βάσω
Ανδριώτη Σούλα
Βουλγαρίδη Αικατερίνη
Μπέτσιου Κωνσταντίνα
Ιωάννου Ειρήνη
Φανουργιάκη Γιασεμή
Μάρη Ιωάννα
Πανέρα Κωνσταντίνα
Λυγεράκη Στέλλα
Σηφάκη Ειρήνη

Επίσης από τον σκοπευτικό Σύλλογο Μίνωα πήρε μέρος η μικρή Παχιαδάκη Ελένη.

Στα θετικά της διοργάνωσης οι 2 καινούριες κατηγορίες Παίδων Α και Παίδων Β οι οποίες ρίχνουν τυφέκιο (οι Α όρθιοι με στήριξη σε τρίποδο και οι Β καθιστοί με μαξιλαράκι ) και είναι και το μέλλον του αθλήματος.

Έγινε και η βράβευση του Συλλόγου για την 2η θέση στην Γενική Κατάταξη των Συλλόγων που αναπτύσσουν τον Σταθερό στόχο. Επίσης έγινε και η βράβευση του Μπινυχάκη Κωνσταντίνου για την 1η θέση στο Γκραν Πρι της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας.

Μαζί με τον Παγκρήτιο Αθλητικό Σύλλογο συμμετείχαν και οι σκοπευτές του Γ.Σ. Αθλοκίνηση με τους Γεροθανάση Νικόλαο Ματαλλιωτάκη Ιωάννη και Χαραλαμπάκη Γεώργιο. Οι οποίοι ικανοποίησαν με την εμφάνιση τους.

Ο Παγκρήτιος Αθλητικός Σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει τον Κοσκινά Γεώργιο προπονητή του Συλλόγου που με την υπερπροσπάθεια του που κάνει για να φέρουν αποτελέσματα οι σκοπευτές-τριες μικροί – μεγάλοι.

Επίσης ο Παγκρήτιος Αθλητικός Σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει την κοινοπραξία ΑΝΕΚ-SUPERFAST που με την ευγενική χορηγία της και την φιλοξενία στα πλοία της συμβάλει τα μέγιστα στην μετακίνηση του Συλλόγου.

Επόμενη συμμετοχή για τον Παγκρήτιο Αθλητικό Σύλλογο στου αγώνες ολυμπιακών αγωνισμάτων πυροβόλων όπλων πάλι στην Αττική στις 18-19/04/2015.

Επίσης να ευχηθούμε καλή Ανάσταση σε όλους!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook