Ακόμη ένας διάσημος άσος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου «ψήφισε» Ελούντα για να περάσει λίγες μέρες από τις καλοκαιρινές διακοπές του. Μετά τους Βίντιτς και Μπερμπάτοφ που επέλεξαν το γνωστό θέρετρο της Κρήτης μόλις ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τη Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, ήρθε η σειρά του Σαμουέλ Ετό να απολαύσει τον ήλιο και τη μαγευτική θέα απέναντι από το νησί της Σπιναλόγκας.

Ο διάσημος Καμερουνέζος επιθετικός, που έχει κάνει μεγάλη καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα (Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα) και τώρα αγωνίζεται στην Ιντερ, έφτασε στο «Eluda Beach» την περασμένη Τρίτη μαζί με τη γυναίκα του Ζορζέτ και ξεχώρισε για τη σεμνότητα του χαρακτήρα του.

Ήταν ανοιχτός με όλους, χαμογελούσε συνεχώς και δεν έδειχνε σνομπ σε κανέναν θαμώνα του ξενοδοχείου. Αρκετές φορές βγήκε από την πολυτελή σουίτα του για να κάνει βόλτα στα μαγαζιά που βρίσκονται μέσα στο συγκρότημα που έμενε ή για να δειπνήσει στο εστιατόριο.

Ένα βράδυ μάλιστα αποφάσισε να κάνει ένα δώρο-έκπληξη στη γυναίκα της ζωής του, κινούμενος με την ίδια ταχύτητα που κινείται και μέσα στον αγωνιστικό χώρο «βομβαρδίζοντας» τις αντίπαλες εστίες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», ο παίκτης μπήκε στο κοσμηματοπωλείο του γνωστού επιχειρηματία Λάμπρου Μάρη και… αιφνιδίασε τον υπάλληλο. Διάλεξε ένα δαχτυλίδι κι ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και ζήτησε από τον υπάλληλο να τα φέρει στο τραπέζι του εστιατορίου όπου καθόταν η γυναίκα του. «Φίλε, εκεί απέναντι κάθεται η γυναίκα μου. Μόλις με δεις να κάθομαι, να μου φέρεις εκεί το δαχτυλίδι και τα σκουλαρίκια». Προφανώς εκείνη δεν γνώριζε τίποτα.

Ο υπάλληλος του κοσμηματοπωλείου του Λάμπρου Μάρη τύλιξε λοιπόν τα δύο δώρα και τα πήγε στο τραπέζι. Ελάχιστα δευτερόλεπτα αργότερα ο Ετό τα πρόσφερε στη γυναίκα του που του ανταπέδωσε την ευχάριστη έκπληξη με ένα φιλί και μια ζεστή αγκαλιά. Το ζεύγος Ετό αναχώρησε χθες από την Ελούντα για να συνεχίσει σε κάποιο άλλο μέρος τις διακοπές του.

espresso

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook