Ιδιαιτέρως καυστική ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία του ντέρμπι κορυφής με τον Πανακρωτηριακό, εξέδωσε ο Μινώταυρος με τον τίτλο «στο ίδιο έργο θεατές».

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

ANAKΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

«Στο ίδιο έργο θεατές»

Δεν πέρασε πολύς καιρός δυστυχώς από το χειρουργείο στο οποίο μας υπέβαλλε ο κ. Ντοκάκης την 14-2-2015 στο γήπεδο των Βουκολιών , το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα τον αποκλεισμό μας από τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Χανίων, και το Σάββατο 18-4-2015 στις Μουρνιές υποβληθήκαμε ακουσίως σε δεύτερη «πολύωρη χειρουργική επέμβαση» από τον μετρ του είδους το γνωστό σε όλους «σερίφη» τον κ. Μπερτάκη, ο οποίος ήρθε στο γήπεδο έχοντας ως μοναδικό σκοπό και στόχο να διαλύσει το σωματείο μας με την συνδρομή των βοηθών του και κυρίως του ανεκδιήγητου αλλά επίσης γνωστού για τις «πολύ επιτυχημένες» διαιτησίες του κ. Πετεινάτου. Και τον πέτυχαν το στόχο τους, όπως πέτυχαν να κάνουν ένα κατάμεστο γήπεδο να γελάει μαζί τους.

Από την ημέρα που ανακοινώθηκε ο ορισμός του διαιτητικού τρίου  και κυρίως του διαιτητή του αγώνα μας έζωσαν τα φίδια. Και τούτο διότι είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο εν λόγω κύριος έχει εμπάθεια προς το σωματείο μας όπως άλλωστε το έχει δηλώσει στο παρελθόν και για το λόγο αυτό άλλωστε έχουμε ζητήσει επανειλημμένα από την διοίκηση της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Χανίων την δια παντός εξαίρεση του από τους αγώνες μας.

Ο εν λόγω κύριος λοιπόν από το ζέσταμα της ομάδας μας φρόντισε να δείξει τις προθέσεις του απέναντι μας όταν απείλησε ποδοσφαιριστή μας ο οποίος κάνοντας ζέσταμα με ένα σουτ χτύπησε  κατά λάθος στο πόδι τον βοηθό διαιτητή που εκείνη τη στιγμή έλεγχε τα δίχτυα, λέγοντας του με το γνωστό υφάκι των «χιλίων καρδιναλίων» που μονίμως έχει λέγοντας του «ξέρεις ότι με αυτό που έκανες μπορώ άμα θέλω να κατοχυρώσω το παιχνίδι στον Πανακρωτηριακό με 3-0 χωρίς αγώνα»;;;;;;;;;;;

Εν συνεχεία και με την έναρξη του παιχνιδιού φάνηκε  ότι δεν επρόκειτο για κανένα λόγο να αφήσει το Μινώταυρο να κερδίσει. Πραγματικά η στάση του προκαλούσε «κλαυσίγελο» Υπέδειξε περί τα 30 φάουλ σε βάρος μας και 7 υπέρ μας, ενώ από κοινού με τους βοηθούς του μας ανέκοψε  2-3 φορές επιθέσεις ως δήθεν offside, ενώ δεν εφάρμοσε επίσης σε 3 περιπτώσεις το πλεονέκτημα και ενώ ο επιθετικός μας έφευγε μόνος του γύρισε την φάση πίσω για να υποδείξει φάουλ.

Η αλλοίωση βέβαια του αποτελέσματος έλαβε χώρα στο δεύτερο ημίχρονο με τα δύο καθαρά γκολ που σημείωσε η ομάδα μας  και ακυρώθηκαν εσφαλμένα από τον βοηθό Πετεινάτο, και συγκεκριμένα στο 55 λεπτό όταν ο βοηθός Πετεινάτος ακύρωσε πεντακάθαρο γκολ του Νταγκουνάκη ως δήθεν οφσάιντ το οποίο βέβαια είδε μόνο αυτός, αφού ο αμυντικός της αντιπάλου ομάδος είναι 2 μέτρα πιο πίσω, αλλά και δέκα λεπτά αργότερα σε πανομοιότυπη φάση.

 Αδιάψευστος βεβαίως μάρτυρας για την εγκυρότητα ειδικά του πρώτου γκολ αποτελεί το βίντεο του αγώνα αλλά και τα πλάνα του αγώνα που προβλήθηκαν από τα Τοπικά ΜΜΕ,  και τα οποία είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο και στην διάθεση του οιουδήποτε να τα δει. Άλλωστε και αυτούς τους «κυρίους» Μπερτάκη και Πετεινάτο τους παραδίνουμε στην κρίση και στην χλεύη της χανιώτικης κοινωνίας.

Και αφού ο κύριος Μπερτάκης κατάφερε να εκπληρώσει το σκοπό του δηλαδή να μην μας επιτρέψει να νικήσουμε,  στο τέλος φρόντισε να μας εξοντώσει τόσο αγωνιστικά όσο και σαν σωματείο. Και τούτου διότι έδειξε στα τελευταία τρία λεπτά 4 κόκκινες κάρτες ( 3 εκ των οποίων σε παίκτες της ομάδας μας) όλες αναίτια και με αποκορύφωμα την αποβολή του ποδοσφαιριστή μας Εμμανουήλ Κελαϊδή που όπως φαίνεται και από το βίντεο του αγώνα απλά λογόφερε με αντίπαλο και δέχτηκε κόκκινη κάρτα (μόνο αυτός όχι και οι δύο!!!!).

Και το κερασάκι στην τούρτα που μας προσέφερε ο κύριος Μπερτάκης ήταν τα όσα αναληθή, ψευδή και συκοφαντικά  επιβαρυντικά για την ομάδα μας και προσβλητικά για κάποιους ιστορικούς παράγοντες της έγραψε στο φύλλο αγώνος, για τα οποία βέβαια ψεύδη και τις συκοφαντίες βεβαίως θα φροντίσουμε να λογοδοτήσει ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης κατόπιν σχετικών μηνύσεων που θα του υποβληθούν άμεσα εναντίον του .

Και βέβαια το πιο αισχρό απ’ όλα είναι ότι καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν όπως πάντα ιδιαιτέρως ερειστικός, προκλητικός και ειρωνικός προς τους ποδοσφαιριστές και τους παράγοντες της ομάδας μας.

Κι όλα αυτά βέβαια υπό το άγρυπνο βλέμμα του παρατηρητή διαιτησίας που τυχαία δεν ήταν άλλος από τον μέντορά του και Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας Χανίων (και εντελώς τυχαία εξ Ακρωτηρίου καταγόμενο) κ. Γιαννακάκη Παναγιώτη, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα περιχαρής και χαμογελαστός είπε σε παράγοντες της ομάδας μας ότι οι τρεις διαιτητές ήταν πολύ καλοί.(;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;)  Αλλά ως γνωστόν «κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει». 

Να τους χαίρεστε λοιπόν και τους τρεις κύριε Γιαννακάκη!!!!!!!!!!!!!!!! Και ιδιαίτερα τους κ.κ  Μπερτάκη και  Πετεινάτο.

Ευτυχώς τουλάχιστον που στην ΚΕΔ/ΕΠΟ υπάρχουν κάποιοι περισσότερο αξιοκρατικοί στην κρίση τους και παρά την ώθηση που του δίνετε από την Ένωσή σας εδώ και 4 χρόνια είναι ακόμα διαιτητής στην FOOTBALL LEAGUE 2.

Απευθύνουμε έκκληση στον Πρόεδρο της ΕΠΣ Χανίων τον οποίο σεβόμαστε και τιμούμε, να λάβει την απαιτούμενη μέριμνα ούτως ώστε στις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές ο τίτλος του πρωταθλητή να κριθεί εντός του αγωνιστικού χώρου , και ο εν λόγω κύριος να μην οριστεί σε κανένα παιχνίδι. Διότι είναι κρίμα φέτος που διεξάγεται το κατά γενική ομολογία συναρπαστικότερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών στα Χανιά, πρωταγωνιστές να μην είναι οι ποδοσφαιριστές αλλά κάποιοι εγωπαθείς διαιτητές που θέλουν να συγκεντρώνουν πάνω τους τα βλέμματα και γίνονται οι αρνητικοί πρωταγωνιστές.

Όμως το πιο σημαντικό είναι ότι τέτοιου είδους άνθρωποι εμπαθείς, ερειστικοί, προκλητικοί και ειρωνικοί δεν έχουν κατά την άποψή μας θέση στον ευαίσθητο χώρο της διαιτησίας, και πρέπει άμεσα να εκδιωχθούν από αυτόν. Δυστυχώς οι τιμωρίες δεν φέρνουν αποτέλεσμα. Ειδικά με τον εν λόγω κύριο. Το πολύπαθο ποδόσφαιρό μας δεν χρειάζεται ούτε «καπετάνιους» ούτε «νταήδες» ούτε «σερίφηδες». Άλλωστε τα γήπεδα δεν είναι αστυνομικά τμήματα και οι ποδοσφαιριστές δεν είναι ούτε  κρατούμενοι ούτε  συλληφθέντες!!!!!!!!!! 

Κύριε Μπερτάκη και κύριε Πετεινάτο είστε persona non grada για την ομάδα μας.

                                                Με τιμή

Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΕΡΓΑΚΗΣ                                                 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook