Κρατήσεις για τις πρώτες πτήσεις από Newcastle προς Κρήτη, για το καλοκαίρι του 2012 ξεκίνησε να δέχεται η αεροπορική εταιρία jet2.com… με τιμές που ξεκινούν από 59,99 λίρες.

Μάλιστα, η γνωστή εταιρία χαμηλού κόστους,  ανακοινώνοντας τις νέες πτήσεις για την επόμενη περίοδο, μεταξύ των “πλεονεκτημάτων” των προσφορών που απαρίθμησαν  στελέχη της, είναι και η δυνατότητα “να ξεφύγει” κανείς από την “ένταση των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η αδελφή εταιρία jet2holidays (δίκτυο τουριστικών πρακτορείων) , από το 2008 έχει συμπεριλάβει πακέτα διακοπών προς Κρήτη, πετυχαίνοντας συνεργασίες με πολυτελή ξενοδοχεία τριών, τεσσάρων και πέντε αστέρων, προσφέροντας ιδιαίτερα φτηνά πακέτα στη βρετανική αγορά.

Στις φετινές της προσφορές περιλαμβάνονται ιδιαίτερα συμφέρουσα πακέτα προς Κρήτη, Κέρκυρα και Ρόδο εάν η κράτηση γίνει πριν τις 4 Ιουλίου.

Η προτροπή των στελεχών της jet2.com για να εγκαταλείψουν οι βρετανοί το Newcastle το 2012 και να βρεθούν στην Κρήτη, φαίνεται πως μέχρι τώρα βρίσκει ανταπόκριση σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook