Ο Πανακρωτηριακός με επίσημη ανακοίνωσή του και παρουσιάζοντας σχετικές φωτογραφίες από δύο επίμαχες φάσεις παίρνει θέση για το ντέρμπι κορυφής με τον Μινώταυρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 Σε σχέση με τον αγώνα του Σαββάτου μεταξύ Μινώταυρου-Πανακρωτηριακού και τα όσα επακολούθησαν και συνεχίζουν να ανακοινώνονται, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η ομάδα μας απέστειλε διαμαρτυρία προς το αθλητικό τμήμα της τηλεόρασης Κύδων TV για το σχολιασμό των 2 φάσεων με τα ακυρωθέντα γκολ, από τον δημοσιογράφο του σταθμού, ο οποίος μη έχοντας ολοκληρωμένη εικόνα, πολύ εύκολα πήρε θέση σχετικά με τις υποδείξεις των διαιτητών, διαμορφώνοντας λανθασμένη άποψη στην κοινή γνώμη. Η δική μας εκτίμηση την οποία στηρίζουμε και με τις επισυναπτόμενες φωτογραφίες από το video του αγώνα, είναι ότι :

Στην 1η φάση, ο βοηθός σηκώνει τη σημαία (το οποίο είδαν όλοι όσοι ήταν στο γήπεδο σε εκείνο το σημείο) στη διεκδίκηση της κεφαλιάς μεταξύ Νταγκουνάκη και Πλατώνη. Ό,τι ακολούθησε στη συνέχεια με το σουτ του Καλαϊτζάκη, την απόκρουση του Γύπαρη και το τέρμα που πετυχαίνει ο Νταγκουνάκης είναι ως μη γενόμενο.

Στη 2η φάση ο ποδοσφαιριστής του Μινωταύρου Νταγκουνάκης είναι εμφανώς ακάλυπτος τη στιγμή που γίνεται η σέντρα.

Στο φίλο Σωματείο του Μινώταυρου Μουρνιών, με το οποίο φυσικά δε μας χωρίζει τίποτα, αλλά μας εμπλέκει με την ανακοίνωσή του, αφήνοντας αιχμές για εύνοια της ομάδας μας, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε πως ο κ. Γιαννακάκης ήταν Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χανίων (ΣΔΠΧ) και μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας/ΕΠΣΧ και στο παιχνίδι του κυπέλλου στο ίδιο γήπεδο, στο οποίο αποκλειστήκαμε με 2 υποδείξεις πέναλτι, που εμείς θεωρήσαμε λάθος.

Επειδή πρόκειται για το καλύτερο πρωτάθλημα που διεξάγεται τα τελευταία χρόνια στην Α’ Κατηγορία του τοπικού, με πέντε (5) ομάδες να διεκδικούν το πρωτάθλημα (το οποίο βρίσκεται στην τελική ευθεία), καλό θα είναι όλοι οι εμπλεκόμενοι να διαφυλάξουμε τους πρωταγωνιστές ποδοσφαιριστές και το άθλημα.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ της ΜΟΒΙΑΚ-Πανακρωτηριακός Α.Ο

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook