Επιτυχημένη κρίνεται η παρουσία του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, στο ΟΠΕΝ πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο Χαϊδαρίου.

Η επίσημη ενημέρωση του ΝΟΧ:

Με επιτυχία στέφθηκε η παρουσία του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο ΟΠΕΝ πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης που πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο Χαϊδαρίου. Τα κορίτσια της Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα κατάφεραν να τερματίσουν στην 4η θέση στα αγωνίσματα του Ομαδικού, του Κόμπο και του Highlight και να καταταγούν πέμπτες στη γενική κατάταξη, με τον ΑΝΟ Μεταμόρφωσης να αναδεικνύεται πρωταθλητής.

Ο Ναυτικός Ομιλος παρουσίασε πολύ προσεγμένες χορογραφίες αποσπώντας αρκετά ικανοποιητικές βαθμολογίες από την κριτική επιτροπή, με την Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα να δηλώνει ευχαριστημένη από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι αθλήτριές της.

«Χορέψαμε πολύ καλά. Η προσπάθεια από τα κορίτσια μας ήταν εντυπωσιακή, καθώς δεν έγιναν λάθη. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την προσπάθεια όλων των παιδιών, αλλά και από τα μικρότερα, που τα πήγαν πολύ καλά στο αγώνισμα του Highlight. Ήταν συγκεντρωμένες και τα πήγαν πολύ καλά», αναφέρει η προπονήτρια του Ναυτικού Ομίλου.

Σημειώνεται πως το Ντουέτο το οποίο συνέθεσαν η Γιάννα Γκεοργκίεβα και η Αντωνία-Ραφαέλα Μαζοκοπάκη κατετάγη στην 5η θέση.

Αναλυτικά, οι βαθμολογίες στους τελικούς των αγωνισμάτων που έλαβε μέρος ο Ν.Ο. Χανίων, είχαν ως εξής:

Ομαδικό
4η θέση – 74,5057β.

Βοζινάκη Μαρία, Βοζινάκη Μαρία-Ελένη, Γκεοργκίεβα, Κουργιαντάκη, Μαζοκοπάκη, Μουζακίτη, Παπαδοκωνσταντάκη Μαρία, Τσιαούση, (αναπληρωματικές Ασημακοπούλου, Μαρκουλάκη).

Κόμπο
4η θέση – 76,2333β.

Βοζινάκη Μαρία, Βοζινάκη Μαρία-Ελένη, Γαυγιωτάκη, Γκεοργκίεβα, Μαζοκοπάκη, Μουζακίτη, Παπαγεωργίου, Παπαδοκωνσταντάκη Μαρία, Παπασηφάκη, Τσιαούση, Κουργιαντάκη (αναπληρωματική Μαρκουλάκη).

Highlight
4η θέση – 73,7000β.

Γαυγιωτάκη, Ζουζούνη, Κουργιαντάκη, Μαλινδρέρου, Μαρκουλάκη, Μαυρομμάτη, Παπαγεωργίου, Παπαδοκωνσταντάκη Ηλέκτρα, Παπασηφάκη, Φανδριδάκη, (αναπληρωματική Μαραγκάκη).

Ντουέτο
5η θέση – 75,9643β.

Γκεοργκίεβα Γιάννα / Μαζοκοπάκη Αντωνία-Ραφαέλα.

Στην Εθνική Γυναικών η Γιάννα Γκεοργκίεβα

Σε προετοιμασία με την Εθνική ομάδα Συγχρονισμένης Κολύμβησης Γυναικών ξεκίνησε να λαμβάνει μέρος από τη Δευτέρα 20 Απριλίου η Γιάννα Γκεοργκίεβα. Οι προπονήσεις, που πραγματοποιούνται στο κολυμβητήριο Χαϊδαρίου, θα διαρκέσουν μέχρι και την Τρίτη 5 Μαΐου.

Η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων προετοιμάζεται μαζί με τις συναθλήτριές της στην Εθνική για τη συμμετοχής τους στο Πανευρωπαϊκό Κύπελλο που θα λάβει χώρα στην Ολλανδία το τριήμερο από 8-10 Μαΐου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook