Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και η φετινή σεζόν για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΟΦΗ με την τελετή λήξης παρουσία όλης της οικογένειας του Ο.Φ.Η, και πλήθος κόσμου.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Ο.Φ.Η κ. Ξημέρης Βασίλης , ο επικεφαλής των τμημάτων υποδομής κ. Σερπετσιδάκης Μιχάλης , οι αντιπρόεδροι του ερασιτέχνη Ο.Φ.Η κ. Βλαχάκης Νίκος και Αντωνακάκης Παναγιώτης , από την Ε.Π.Σ.Η Ηρακλείου το μέλος του Δ.Σ. κ. Θεοδοσάκης και από την Ε.Π.Σ.Ρ Ρεθύμνου το μέλος της κα. Ανδρουλάκη.

Επίσης παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των συνδέσμων φιλάθλων του Ο.Φ.Η και ποδοσφαιριστές της ομάδος μας, που υπέγραψαν αυτόγραφα για τους μικρούς μας αθλητές.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Ο.Φ.Η κ. Ξημέρης Βασίλης και ο τεχνικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής κος Τιτομιχελάκης Λεωνίδας.

Επίσης έγιναν βραβεύσεις στα παιδιά που διακρίθηκαν στα αγωνιστικά τμήματα, αλλά και στο 4ο εσωτερικό πρωτάθλημα της ακαδημίας Θεόδωρος Παπαδόπουλος.

Αναμνηστικά δώρα μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά της ακαδημίας (προσφορά της μπουτίκ της ΠΑΕ Ο.Φ.Η), ενώ οι μεγάλοι χορηγοί της ακαδημίας (Καράτζης Α.Ε, ΖΑΝΝΕΙΟ εκπαιδευτήριο, Ξυλολύσεις – Εμμ. Παντζαρίδης) παρέλαβαν την επίσημη εμφάνιση της ΠΑΕ Ο.Φ.Η .

Η ακαδημία ποδοσφαίρου του Ο.Φ.Η εύχεται σε όλους καλό καλοκαίρι και ενημερώνει τα μέλη της ότι οι εγγραφές για τη νέα χρονιά θα ξεκινήσουν στις 22 Αυγούστου 2011.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook