Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα διοικητικά του ΑΟ Χανιά μετά τις επαφές που είχε ο Παντελής Ευθυμάκης στην Αθήνα. Ο επικεφαλής της Κίνησης Φίλων ΑΟΧ συναντήθηκε με τον μεαγαλομέτοχο και διευθύνων σύμβουλο της Jet Oil, Νίκο Μαμιδάκη, όπου και του πρότεινε την παραχώρηση των μετοχών της πετρελαϊκής εταιρείας στην ομάδα.

Την Δευτέρα (20/6) αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις όσον αφορά το θέμα, με τις πληροφορίες να θέλουν τον κ. Μαμιδάκη να απαντάει θετικά στην πρόταση του κ. Ευθυμάκη και την Jet Oil μετά από τόσα χρόνια παρουσίας και προσφοράς στην ομάδα σαν μεγάλη χορηγός να αποχωρεί.
Σε αυτήν την περίπτωση το ερώτημα είναι τι θα γίνει με τα 100.000 ευρώ που είναι το ποσό που θα έβαζε βάσει ποσοστού που του αναλογεί ο Όμιλος Μαμιδάκη.
Πάντως η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων σε κάλεσμα της για την Γενική Συνέλευση της αναφέρει οτι ένα από τα εννέα θέματα που θα τεθούν είναι (7ο στη σειρά) και η : «Έγκριση της συμμετοχής του Συνεταιρισμού στην εταιρία με την επωνυμία «Αθλητικός Όμιλος Χανιά Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία».
Μετά απο διευκρίνηση που δόθηκε ωστόσο μας ξεκαθαρίστηκε οτι απλά θα εγκριθεί η τυπική επανεπικύρωση των μετοχών που κατέχει η Τράπεζα από πέρσι.
Αυτή η εβδομάδα αναμένεται «καυτή» σε όλα τα μέτωπα για τον ΑΟ Χανιά, αφού αναμένεται να ξεκαθαρίσουν πολλά ζητήματα γύρω από την ομάδα, αγωνιστικά και διοικητικά.

Τέλος, ο Παντελής Ευθυμάκης πέρα από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ συναντήθηκε στην Αθήνα και με τον Μανώλη Τζινευράκη, χωρίς ακόμα να γίνει γνωστό το αν προτίθεται ο 41χρονος επιχειρηματίας να εμπλακεί στα κοινά του ΑΟΧ αλλά και με ποιον τρόπο.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook