Για την Ρούλα Κορομηλά,  αλλά και τον λόγο που αρνήθηκε να συμμετάσχει κι εκείνος στο «Dancing With The Stars» ήταν κάποια από τα θέματα για τα οποία μίλησε στο ένθετο της εφημερίδας Έθνος, «Radar!», ο Πάνος Μιχαλόπουλος.

Ο γνωστός ηθοποιός, υπήρξε κάποτε παντρεμένος με την Ρούλα Κορομηλά. Έχει δει αυτή την περίοδο τις εκπομπές που έχει παρουσιάσει εκείνη; «Δεν τη βλέπω! Δεν θέλω! Δεν με αφορούν τέτοιου είδους και αισθητικής δουλειές» δήλωσε.

Εκείνος πάντως ήταν ο άνθρωπος που την βοήθησε να μπει στον ΑΝΤ1: «Τι σημασία έχει ύστερα από είκοσι χρόνια; Βγαίνουν κάποιοι και καμαρώνουν που την ανακάλυψαν και την ανέβασαν. Να τους διαψεύσω; Απαξιώ. Τα γεγονότα δεν μπορεί να τα αλλάξει κανείς. Το θυμάμαι σαν τώρα που ήμουν στο γραφείο του Μίνωα Κυριακού για ένα σίριαλ. Στην τηλεόραση του είδε τη Ρούλα, μου είπε ότι του άρεσε σαν φρέσκο πρόσωπο, του είπα ότι είναι γυναίκα μου -δεν το ήξερε- και πρόσθεσα: “Γιατί δεν τη φέρνεις εδώ να δεις αν σου κάνει;”. Την έφερε, του έκανε και η ιστορία προχώρησε. Ήμουν ένα σκαλοπάτι για να μπει η κυρία στον ΑΝΤ1. Τι νόημα έχει να τα λέμε τώρα αυτά;» είπε.

\"\"Πολλοί είπαν πως η διάσημη παρουσιάστρια θα έπρεπε να αποσυρθεί πια από την τηλεόραση. Ποια είναι η δική του άποψη; «Θα πω εγώ τι θα κάνει η Κορομηλά, είστε τρελοί; Ό, τι θέλει ας κάνει. Ο καθένας όπως στρώνει κοιμάται» και συμπλήρωσε πως δεν είχε καμία περιέργεια να την δει στις εκπομπές της, αφού την ξέρει πολύ καλά. «Θα το ξαναπώ. Δεν θέλω να τη δω» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος είχε δεχτεί πρόταση να συμμετάσχει και εκείνος στο «DWTS», αλλά τελικά αρνήθηκε. Για ποιον λόγο; «Να συμμετάσχω στο αυτοαποκαλούμενο talent show του ΑΝΤ1 που έδιωξε τον γιο μου τον Σωτήρη ύστερα από 12χρόνια που δούλευε εκεί ως οπερατέρ; Πλάκα μου κάνεις; Έπεσα από τα σύννεφα όταν τον απέλυσαν. Μου έλεγε παλιά ο Κυριακού “Το παιδί σου είναι και παιδί μου” και “Ο μισός ΑΝΤ1 χτίστηκε από σένα” κι αφήνει κάποια ανθρωπάκια του να διώχνουν το παιδί μου- παιδί του; Και θα πάω εγώ να του χορέψω και στο “Dancing”; Χυδαιότητα είναι αυτό! Να τους φτύσω; Τσάμπα θα πήγαινε το σάλιο μου! Ρωτούσαν τον “λεβέντη”-και δεν εννοώ φυσικά τον Γιώργο Λεβέντη, γι’ αυτό μην ξεχάσεις τα εισαγωγικά και παρεξηγηθώ- πριν αρχίσει το show “θα είναι μαζί σας ο Πάνος Μιχαλόπουλος;”  Και τι απαντούσε; Ναι, υπάρχει και το δικό του όνομα στο τραπέζι! Άμα στο φέρω το τραπέζι στο κεφάλι τι θα κάνεις; Γεμίσαμε “λεβέντες” και “τζάμπα μάγκες”» ήταν η απάντηση του 62χρονου ηθοποιού.


yupi

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook