​«Ντράπηκα λίγο, μέχρι τη στιγμή που πήγαμε στο σπίτι και μιλήσαμε», ανέφερε μετανιωμένος ο 16χρονος κουκουλοφόρος της Βαλτιμόρης, ο οποίος πρωταγωνίστησε για τον τρόπο που τον «συνέτισε» η μητέρα του, παίρνοντάς τον στο κυνήγι.

Ο λόγος για τον Μάικλ Γκράχαμ ο οποίος μαζί με την μητέρα του μίλησαν στο CNN και στην εκπομπή του Άντερσον Κούπερ για το περιστατικό που έκανε το γύρο του Διαδικτύου.

Ο νεαρός δήλωσε στην κάμερα ότι είδε την μητέρα του, αλλά δεν συνειδητοποίησε ότι ήταν αυτή, αφού δεν θα είχε νόημα η παρουσία της εκεί και δεν το περίμενε. Αλλά όταν άκουσε τη φωνή της, κατάλαβε ότι ήταν αυτή και πως θα είχε πρόβλημα.

Ο 16χρονος είπε ότι καταλαβαίνει τον λόγο που η μητέρα του αντέδρασε έτσι και πως τον προσέχει.
«Δεν ήθελε να έχω μπλεξίματα με τον νόμο. Δεν ήθελε να γίνω άλλος ένας Φρέντι Γκρέι», είπε αναφερόμενος στον 25χρονο που έχασε τη ζωή του στη Βαλτιμόρη και έγινε η αιτία των διαδηλώσεων στις οποίες συμμετείχε και ο ίδιος ο 16χρονος.

Η μαμά του, πάλι, μιλώντας στην ίδια εκπομπή, δεν έκρυψε πως όταν τον είδε με την κουκούλα, τη μάσκα και ένα τούβλο έτοιμο να το εκτοξεύσει στους αστυνομικούς, θόλωσε. «Έπαθα σοκ. Θύμωσα. Μπορεί να μην είναι ο καλύτερος γιος αλλά δεν είναι αλήτης», είπε η Τόγια Γκράχαμ, μητέρα έξι παιδιών. Εκτός από τον 16χρονο Μάικλ έχει και πέντε κόρες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook