Ταξιδιωτικός πράκτορας "κρέμασε" στο παρά πέντε μαθητές και καθηγητές που ήταν με τη βαλίτσα στο χέρι

Ενώ οι μαθητές της Β΄τάξης του Λυκείου είχαν οργανώσει την εκδρομή τους στην Κωνσταντινούπολη και βρίσκονταν με τις βαλίτσες στο χέρι, τελευταία στιγμή ο πράκτορας του ταξιδιωτικού γραφείου επικοινωνεί χθες το μεσημέρι με τους καθηγητές και τους ανακοινώνει ότι η εκδρομή δεν θα πραγματοποιηθεί.

Το ταξίδι της στην Πόλη θα γινόταν στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Comenius.

Σύμφωνα με καθηγητές του συγκεκριμένου Λυκείου που θα συνόδευαν τους μαθητές στην Κωνσταντινούπολη, την αποστολή θα αποτελούσαν 60 μαθητές της Β΄ Τάξης και 12 ενήλικες, συνοδοί καθηγητές αλλά και μέλη του συλλόγου Γονέων.

Η αποστολή θα αναχωρούσε ακτοπλοϊκώς το  βράδυ της ίσιας μέρας με πλοίο των Μινωϊκών Γραμμών για τον Πειραιά και από εκεί θα προωθούνταν στην Κωνσταντινούπολη, όπου θα ακολουθούσε ένα αξιόλογο πρόγραμμα με σημαντικές επισκέψεις και δραστηριότητες, όπως για παράδειγμα επίσκεψη στο Φανάρι και συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο αν τα χρήματα των 20.800 που δόθησαν για τη διοργάνωση της εκδρομής από τους μαθητές θα επιστραφούν ή όχι και αν το γραφείο έβαλε λουκέτο ή όχι.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook