Το 2015 είναι αναμφισβήτητα το έτος των selfies. Όλοι, άσημοι και διάσημοι, από την Kim Kardashian μέχρι τον Πρόεδρο Ομπάμα, βγάζουν την γνωστή πλέον σε όλους, selfie φωτογραφία!

Ωστόσο, η τελειοποίηση της εικόνας απαιτεί κάτι περισσότερο από έναν απλά τέλειο φωτισμό.

Οι παρακάτω εφαρμογές θα σας βοηθήσουν να φιλτράρετε, τονίσετε και να μετατρέψετε τις selfies σας, σε φωτογραφικά αριστουργήματα!

Το Facetune είναι ο χρυσός κανόνας, όταν πρόκειται για εφαρμογές επεξεργασίας selfies. Η εφαρμογή λειτουργεί σαν μια έκδοση του Photoshop για το τηλέφωνό σας. Μπορείτε να διαγράψετε τις ατέλειες, να παραμορφώσετε τη μέση σας, να λευκάνετε τα δόντια σας και πολλά άλλα… χωρίς καθόλου κόπο.

Το Perfect 356 σας καλύπτει σαν να έχετε ένα μόνιμο μακιγιάζ. Η εφαρμογή ελεύθερου ψηφιακού μακιγιάζ και διόρθωσης φωτογραφιών, σας επιτρέπει να προσθέσετε ψηφιακά, σκιά ματιών, ρουζ, κραγιόν και υπάρχει μια λειτουργία που δίνει λάμψη στο δέρμα σας.

Το Selfie Cam είναι εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για να προσθέσετε κείμενο, αυτοκόλλητα και αστεία στοιχεία στην selfie σας.

Το Popagraph παίρνει μια επίπεδη φωτογραφία και να την μετατρέπει σε ένα 3D αριστούργημα. Μπορείτε να απομονώσετε ένα τμήμα της εικόνας, το μέγεθος της επιλεγμένης περιοχής και την εφαρμογή φίλτρων, χωριστά από το background για να προσθέσετε μια δραματική αντίθεση.

Αν θέλετε να δώσετε στη selfie σας την αίσθηση «φωτογραφία του 1970 που βρέθηκε σε ένα εφεδρικό συρτάρι», η VSCO είναι η εφαρμογή σας. Η εφαρμογή παρέχει ατελείωτα καλλιτεχνικά φίλτρα και το ξεθωριασμένο χρώμα που τα κάνει πραγματικά να φαίνονται σαν πορτρέτα.

Το Photowonder έχει συγκεντρώσει πάνω από 100 εκατομμύρια χρήστες σε 218 χώρες, προσφέροντας αδυνάτισμα, ψηφιακό μακιγιάζ και διασκέδαση με άπειρες επιλογές επεξεργασίας των φωτογραφιών. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε από μια σειρά πλαισίων και φόντων.

Η εφαρμογή CreamCam βοηθά στο να φαίνεται το δέρμα σας πραγματικά αψεγάδιαστο. Η εφαρμογή εξαλείφει τις ρυτίδες και σας επιτρέπει να καθορίσετε πόσο πολύ θέλετε να λάμπει το πρόσωπό σας.

Το YouCam προσφέρει επεξεργασία πολλαπλών προσώπων (έτσι ώστε οι φίλοι σας να φαίνονται τόσο τέλεια όσο εσείς), καθώς και μια σειρά από έξι προκαθορισμένα επίπεδα καλλωπισμού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook