«Το Νησί», η συγκλονιστική σειρά του Mega, η οποία τη σεζόν 2010-2011 καθήλωσε τηλεοπτικό κοινό και κριτικούς και αποτέλεσε την πιο σημαντική παραγωγή της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης, έρχεται με ένα special επεισόδιο!

    26 επεισόδια
    53,7% μερίδιο σεζόν 2010-2011
    18 μήνες σκηνοθετικής έρευνας και προεργασίας
    4 μήνες κατασκευής σκηνικών
    83 βασικοί ηθοποιοί
    777 βοηθητικοί ηθοποιοί
    1636 κοστούμια
    1960 προσθετικά σπέσιαλ εφέ λέπρας
    96 εφέ γήρανσης
    260 μέρες γυρισμάτων εξ’ ολοκλήρου εκτός Αθηνών
    95 σετ γυρισμάτων
    37 τεχνικοί σκηνικών
    32 τεχνικοί γυρισμάτων
    10 άτομα υποστήριξης παραγωγής
    182 μέτρα αναπαράστασης δρόμων
    6 βάρκες
    1 καΐκι

\"\"

Τα παραπάνω στοιχεία είναι μερικοί από τους αριθμούς που αντιπροσωπεύουν την πιο επιτυχημένη δραματική σειρά όλων των εποχών στην ιδιωτική τηλεόραση.
 
Πώς πραγματοποιήθηκε, όμως, αυτή η υπερπαραγωγή; Στην εκπομπή «Γυρίζοντας Το Νησί», θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε πλάνα από την προετοιμασία και την υλοποίηση της σειράς.
 
Στη συγκεκριμένη εκπομπή εμφανίζονται και μιλούν για τις ιδιαιτερότητες της προεργασίας και του γυρίσματος, καθώς και για την εμπειρία τους όλο αυτό το διάστημα στην Κρήτη: η συγγραφέας Victoria Hislop, ο σκηνοθέτης Θοδωρής Παπαδουλάκης, η σεναριογράφος Μιρέλλα Παπαοικονόμου, οι ηθοποιοί Στέλιος Μάινας, Κατερίνα Λέχου, Γιούλικα Σκαφιδά, Ευγενία Δημητροπούλου, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Γιάννης Στάνκογλου, Αννίτα Κούλη, Ορφέας Αυγουστίδης, Νίκος Ορφανός, Όλγα Δαμάνη, Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου, Αιμίλιος Χειλάκης, Θεόδωρος Κατσαφάδος, Μαρινέλλα Βλαχάκη και άλλοι.
 
Επίσης, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε πλάνα από την κατασκευή των σκηνικών, των προσθετικών εφέ και των κοστουμιών, ενώ την εμπειρία τους μοιράζονται μαζί με τους τηλεθεατές και: ο διευθυντής φωτογραφίας Βαγγέλης Κατριτζιδάκης, ο σκηνογράφος Αντώνης Χαλκιάς, ο μουσικός Μίνως Μάτσας και πολλοί άλλοι που δούλεψαν στους τομείς παραγωγής, σκηνοθεσίας, σκηνογραφίας, ενδυματολογίας, μακιγιάζ, ηχοληψίας, έρευνας, μοντάζ κ.ά.
 
Παρακολουθήστε όλα όσα συνέβησαν πίσω από τις κάμερες στην εκπομπή «Γυρίζοντας Το Νησί», την Κυριακή 26 Ιουνίου 2011 στις 21:00 στο Mega.

zappit

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook