Πληροφορίες αναφέρουν ότι άνθρωπος το όνομα του οποίου δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας έχει «χτυπήσει» την πόρτα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ εκδηλώνοντας ενδιαφέρον για την επόμενη ημέρα στον σύλλογο.

Οι πληροφορίες του Flashnews που επιβεβαιώνονται και από το σημερινό δημοσίευμα της «Πατρίδας», αναφέρουν ότι υπάρχει μια τρίτη προσπάθεια που χαρακτηρίζεται άκρως σοβαρή και η οποία δεν έχει δει μέχρι τώρα το φως της δημοσιότητας. Ήδη, μέχρι στιγμής από αυτά που γνωρίζουμε, υπάρχουν οι πρωτοβουλίες των Νίκου Μαχλά και Μανώλη Παπακαλιάτη που κινούνται προς τις δικές τους κατευθύνσεις, ο καθένας ξεχωριστά, για την επόμενη ημέρα στον σύλλογο.

Ωστόσο, την ίδια ώρα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ένας τρίτος πόλος που δεν έχει καμία σχέση με όσα έχουν ακουστεί μέχρι τώρα.

Μάλιστα, ήδη έχουν γίνει επαφές με τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ – κάτι που επιβεβαιώνεται από την πλευρά του τελευταίου – δίχως ωστόσο να υπάρχει η επιθυμία να βγει τίποτα προς τα έξω. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επαφές του τελευταίου «πόλου» είναι σε πλήρη εξέλιξη και δεν αποκλείεται να γίνουν γνωστές ακόμα περισσότερες μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα αφού μπήκαμε στον Μάΐο και στις 18 του μήνα θα γίνει η πρώτη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ.

Για αυτό το ενδιαφέρον, είναι πλήρως ενημερωμένοι στον Ερασιτέχνη που γνωρίζουν… ονόματα και διευθύνσεις ωστόσο και εκείνοι από την πλευρά τους κρατούν μια μυστικοπάθεια καθώς τονίζουν ότι δεν είναι ακόμα η… ώρα για περαιτέρω λεπτομέρειες. Το σίγουρο είναι ότι το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό και μένει να δούμε αν θα τελεσφορήσει ή θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν έχουν διαρρεύσει καθόλου λεπτομέρειες για το who is who του ενδιαφερόμενου, παρά μόνο ότι έχει απευθυνθεί επίσημα στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

   

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook