Ένα σοκαριστικό βίντεο με ένα πείραμα το οποίο είναι σίγουρο ότι θα τρομοκρατήσει τους γονείς σε ολόκληρο τον πλανήτη,  ανέβηκε στο YouTube. Σε αυτό αποδεικνύεται πόσο εύκολα τα μικρά παιδιά μπορούν να παρασυρθούν από έναν εντελώς άγνωστο.

Ο χρήστης του Youtube με το όνομα Joey Salads, χρησιμοποιεί ένα κουτάβι ως δόλωμα για να προσεγγίσει τα μικρά παιδιά στην παιδική χαρά.

«Μπορείς να μαντέψεις το όνομά του;», ρωτάει τα παιδιά, τα οποία μόλις βλέπουν τον σκύλο, αρχίζουν να παίζουν ενθουσιασμένα μαζί του. Αφού έχει πιάσει φιλία μαζί τους, στη συνέχεια τα ρωτάει αν θέλουν να τον ακολουθήσουν για να δουν τα υπόλοιπα κουταβάκια.

Εκείνα ανταποκρίνονται θετικά και μέσα σε λίγα λεπτά, απεικονίζονται να φεύγουν μαζί του κρατώντας τον από το χέρι και ενώ οι μαμάδες τους παρακολουθούν άναυδες.

Ο Joey έχει έρθει προηγουμένως σε συνεννόηση μαζί τους, ζητώντας τους άδεια για να πλησιάσει τα παιδιά. Εκείνες δέχονται και δηλώνουν σίγουρες ότι αυτά δεν πρόκειται να φύγουν μαζί του, αφού όπως τον ενημερώνουν, λένε καθημερινά στα παιδιά τους να μην μιλάνε σε αγνώστους και να μην τους ακολουθούν.

«Είναι ασφαλή τα παιδιά σας;», ρωτάει ο Joey στο τέλος του βίντεο και αναφέρει πως πάνω από 700 παιδιά πέφτουν θύματα απαγωγής την ημέρα και περίπου 250.000 τον χρόνο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook