Η Περιφέρεια Κρήτης την Κυριακή 24 Μαΐου προγραμματίζει την διοργάνωση  για τον καθαρισμό του ΒΟΑΚ σε προεπιλεγμένα σημεία, και συγκεκριμένα για την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων στο ύψος της εκκλησίας του Άγιου Ραφαήλ (κόμβο Καλυβών) του Δήμου Αποκορώνου.

Για τον σκοπό αυτό ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Απόστολος Βουλγαράκης συγκάλεσε σήμερα Τρίτη 5 Μαΐου 2015 σύσκεψη στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, προκειμένου να συντονιστούν οι ενέργειες για να πραγματοποιηθεί η αναφερόμενη δράση.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιπεριφεριεάρχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης, ο Δήμαρχος Αποκορώνου, κ. Χαράλαμπος Κουκιανάκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Τάσος Κουρουπάκης, εκπρόσωπος της Τροχαίας ΒΟΑΚ καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της Π.Ε.Χ.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, αποφασίσθηκε ότι ο καθαρισμός θα ξεκινήσει την Κυριακή 24 Μαΐου 2015 και ώρα 09.00 πμ με αφετηρία τον Εθνικό Δρόμο στο ύψος του Αγίου Ραφαήλ όπου η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων σε συνεργασία με τον Δήμο Αποκορώνου θα συμβάλουν με μηχανήματα, εθελοντικές ομάδες καθώς και πολίτες εθελοντές.

To μήνυμα που θέλει η Π.Ε.Χ να στείλει είναι ότι όλοι μαζί μπορούμε (Α’ και Β’ Βαθμός Αυτοδιοίκησης, εθελοντικές ομάδες, υπηρεσιακά στελέχη) να παράξουμε και έργο συγκεκριμένο, αλλά και ότι η συνεργασία είναι απαραίτητη στις δύσκολες ώρες που περνά η χώρα μας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook