Ο άνθρωπος που σκέφτηκε την πατέντα αυτή θα πρέπει να πάρει βραβείο!

Στο κεντρικότερο σημείο των Χανίων, ένα σημείο που περνάνε δεν ξέρω πόσοι τουρίστες καθημερινά, κάποιος σκέφτηκε ή καλύτερα αυτοσχεδίασε, ένα τρόπο για να μεταφέρει μάλλον ρεύμα, από το κουτί που υπάρχει εκεί, σε κάποιο άλλο σημείο.

Έτσι, εκτός από το απαραίτητο καλώδιο, χρησιμοποίησε ένα.. στελιάρι και με την βοήθεια της κολώνας φωτισμού του Δήμου, έκανε μία φανταστική δουλειά.

Μάλιστα το καλύτερο της υπόθεσης είναι ότι χρησιμοποίησε και μία πρόκα, για να στηρίξει σωστά το καλώδιο στο ξύλο. 

Οι φωτογραφίες παρακάτω μιλάνε από μόνες τους, ωστόσο μάλλον η πατέντα είναι αρκετά επικίνδυνη και θα πρέπει να το δουν άμεσα οι αρμόδιοι. 

Βέβαια, αν το δει κανείς καλύτερα, αξίζει να επισημάνει ότι ο κύριος Μαγκάϊβερ (τον θυμάστε, ε;), έχει φροντίσει για την ασφάλεια μας, αφού έχει βάλει το προστατευτικό μπλέ πλαστικό σωλήνα εξωτερικά του καλωδίου.

Επίσης αξίζει να αναρωτηθεί κανείς πως βρέθηκαν αυτά τα δύο κουτιά μπροστά από το άγαλμα του ήρωα Μυλωνογιάννη, ή μάλλον ότι φαίνεται από αυτό, αφού η σχετική βλάστηση το έχει καλύψει. 

Γελάει ο κόσμος, μαζί και οι Τουρίστες που το φωτογράφιζαν σήμερα, όπως αναφέρει ο Περιφερειακός Διευθυντής Κρήτης της TUI, κ. Μανώλης Μαρινάκης, από τον οποίο πήραμε και τις φωτογραφίες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook