Το Κέντρο Υποδοχής Αστέγων στη Λεωφόρο Ικάρου 121 επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός προκειμένου να δει από κοντά τους φιλοξενούμενους στο χώρο και να ενημερωθεί για τις συνθήκες διαβίωσης. 

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που είχε ο Δήμαρχος Ηρακλείου, στο Κέντρο Υποδοχής τα τελευταία 24ωρα διανυκτερεύουν 15 άτομα και μία μητέρα με τα παιδιά της στα τρία κοντέινερς που έχουν τοποθετηθεί στο χώρο με πρωτοβουλία του Δήμου Ηρακλείου  και καλύπτουν ανάγκες πέρα από αυτές της ημερήσιας φροντίδας. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της ημέρας, σύμφωνα με τους ανθρώπους της δομής, εξυπηρετούνται περίπου 300 άνθρωποι που βρίσκουν εκεί μία μερίδα φαγητό, καθαριότητα και λίγες ώρες ξεκούρασης.  

«Προσπαθήσαμε και καταφέραμε να προσφέρουμε τη διανυκτέρευση σε κάποιους ανθρώπους που είχαν μεγάλη ανάγκη. Η προσπάθεια συνεχίζεται, ο αγώνας δε σταματά.» επεσήμανε ο Δήμαρχος. 

Να υπενθυμίσουμε ότι το Κέντρο Υποδοχής Αστέγων λειτουργεί από το Σύνδεσμο Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου στο πλαίσιο της Πράξης «Ζωοδόχος Πηγή – Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχιας στο Δήμο Ηρακλείου». Το τηλέφωνο του Κέντρου είναι  2810-229944

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook