Συγχαρητήριο μήνυμα έστειλε η Τοπικής Διοίκησης Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, για την εκλογή της Μαρίας Ξενικάκη ως προέδρου στο νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων.

Ακολουθεί το μήνυμα:

“Αξιότιμη και Αγαπητή φίλη  Μαρία

 Αγαπητοί μας φίλοι ,συνεργάτες και μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών,

Με την ευκαιρία της εκλογής σας , της συγκρότησης σε  σώμα και ανάληψης των καθηκόντων σας στο νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων  θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τα ειλικρινή και εγκάρδια συγχαρητήριά μας με τις θερμότερες ευχές, για υγεία ,δύναμη και επιτυχία στην δύσκολη αποστολή που αναλαμβάνετε .
Κυρία πρόεδρε, με δεδομένο ότι ως μέλος της Τοπικής Διοίκησης Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών διαπνεόμενη από βαθιά συνείδηση της επιγραμματικής φράσης της Ένωσής μας “Servo Per Amikeco” που σημαίνει «υπηρετώ δια της φιλίας», θα μεταλαμπαδεύσεις το πνεύμα αλληλεγγύης, φιλαλληλίας, αμοιβαίας κατανόησης, φιλίας και αδελφοσύνης μεταξύ των Αστυνομικών και των οικογενειών τους.
Στο πρόσωπό σου συγκεντρώνονται όλα εκείνα τα χαρίσματα που εγγυώνται την πιο επιτυχημένη, ηθική και δυναμική καθοδήγηση του σωματείο μας, σε μια δύσκολη ομολογουμένως περίοδο για τους εγγεγραμμένους συναδέλφους , αλλά και για το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας γενικά.
Οι ευχές μας και η εκτίμηση μας θα είναι συμπαραστάτης σε κάθε σας ενέργεια προώθησης των κοινών μας στόχων.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
SERVO PER AMIKECO
«Υπηρετώ δια της φιλίας»”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook