Ένα απίστευτο περιστατικό ερευνούν τόσο οι Αστυνομικές  αρχές, όσο και η διεύθυνση της Αγροτικής Φυλακής Αγυιάς στα Χανιά, ενώ έχει συλληφθεί ένα άτομο και με εντολή της Εισαγγελίας σχηματίζεται κατεπείγουσα δικογραφία.

Όπως δημοσίευσε από χθες αποκλειστικά το Flashnews.gr, περίπου στις 4 μμ της Πέμπτης, στην περιοχή της Αγυιάς  μεταξύ Χανιωτών υπήρξε έντονη αντιπαράθεση η οποία γρήγορα εξελίχθηκε σε άγριο ξυλοδαρμό με αποτέλεσμα να υπάρξει  ένας 40χρονος τραυματίας ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων.

Από την καταγγελία που έγινε στις αρχές, αλλά και από την προανάκριση, προέκυψε πως πέντε άτομα – από τα οποία ο ένας ήταν σωφρονιστικός υπάλληλος στην Αγροτική Φυλακή και τουλάχιστον ο ένας κρατούμενος της φυλακής – πήγαν σε επιχείρηση στην Αγυιά και επιτέθηκαν στον 40χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σωφρονιστικός υπάλληλος – ο οποίος έχει συλληφθεί – φέρεται πως για προσωπικούς λόγους θέλησε να «δώσει ένα μάθημα» στο θύμα της επίθεσης.

Έτσι, χθες μετά το μεσημέρι, πήγε στο κατάστημά του μαζί με τον γιό του και κρατούμενους οι οποίοι εργάζονται σε εξωτερικές εργασίες της Αγροτικής φυλακής και τον ξυλοκόπησαν άγρια.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες εκτός από τον φύλακα  έχει αναγνωριστεί και ένας κρατούμενος.

Όπως προαναφέραμε η προανάκριση και ο σχηματισμός της δικογραφίας συνεχίζεται με κατεπείγουσα μορφή και αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook