Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Σουδάν (19χρονη και 18χρονος) και 24χρονος αλλοδαπός υπήκοος Συρίας, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, κατόπιν συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, αλλά και εφαρμογής ειδικού σχεδίου, για την καταπολέμηση της παράνομης εξόδου μεταναστών, από τη χώρα, χθες (08.05.2015) το απόγευμα εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, στον χώρο του αεροδρομίου η 19χρονη, ο 18χρονος και ο 24χρονος.

Σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, η 19χρονη, και ο 18χρονος, επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, Αρχών Γαλλίας, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό τη Γαλλία ενώ ο 24χρονος επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Συρίας, προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα με προορισμό τη Βιέννη.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους, σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook