Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η εκδήλωση της Forthnet, στο κατάστημά της στα Χανιά, επί της οδού Περίδου, με παίκτες του Πλατανιά.

Η επίσημη ενημέρωση του Πλατανιά:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, με τη συμμετοχή πολυμελούς αντιπροσωπείας της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, το event που διοργάνωσε η Forthnet στο κατάστημά της στα Χανιά, επί της οδού Περίδου.

Δεκάδες φίλοι της ομάδας μας, κυρίως μικρά παιδιά, αλλά όχι μόνο, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους παριστάμενους ποδοσφαιριστές του Πλατανιά Χανίων, να φωτογραφηθούν μαζί τους και να λάβουν μπάλες ποδοσφαίρου (προσφορά της Forthnet), υπογεγραμμένες από τους παίκτες.

Στο event συμμετείχαν οι ποδοσφαιριστές Ευθυμάκης, Μαχλελής, Μιλούνοβιτς, Νέπλιακ, Σέχου, Σούκιας Τζίλβαν, Τσουράκης, τους οποίους συνόδευαν ο γενικός διευθυντής της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, Φάνης Ξηνταβελόνης και ο υπεύθυνος Τύπου, Γιώργος Γεωργακάκης.

Παράλληλα, όσοι επισκέφθηκαν το κατάστημα Forthnet στα Χανιά συμμετείχαν και στην κλήρωση με έπαθλο εισιτήρια για τον αυριανό αγώνα μεταξύ Πλατανιά – Ολυμπιακού, που θα διεξαχθεί στις 7 το απόγευμα, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2014 – 2015.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook