Η ημέρα της… κρίσης έφτασε για τον Πλατανιά και γενικότερα για τις έξι ομάδες που εμπλέκονται σε σενάρια ισοβαθμιών στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου ολοκλήρωσε το πρωί του Σαββάτου την προετοιμασία της και παρουσιάζεται αποφασισμένη για το θετικό αποτέλεσμα που θα την διατηρήσει για μία ακόμα χρονιά στη Super League.

Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας για να έχουν το… κεφάλι τους ήσυχο και να μην ασχολούνται με το τι γίνεται στα υπόλοιπα γήπεδα.

Ωστόσο ακόμα και σε περίπτωση που ηττηθεί ο Πλατανιάς υπάρχουν πέντε ακόμα αποτελέσματα σε άλλα ματς που τον κρατάνε στην κατηγορία.

Αν η ομάδα των Χανίων δεν πάρει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό για να παραμείνει στην κατηγορία της αρκεί είτε ο Λεβαδειακός να μην νικήσει τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, είτε ο Πανθρακικός να χάσει βαθμούς απέναντι στην Ξάνθη, είτε ο Πανιώνιος να μην καταφέρει να κερδίσει τον ΠΑΟΚ, είτε να ηττηθεί η Βέροια στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό, είτε να νικήσει ο Ατρόμητος την Καλλονή στη Μυτιλήνη.

Η αποστολή για το ματς με τον Ολυμπιακό:

Αγκιλέρα, Αποστολόπουλος, Γιακουμάκης, Γκαβιλάν, Γουνδουλάκης, Δημήτρης, Ζαραδούκας, Ιτούα, Κάσιο, Κουλιμπαλί, Μαχαμάτ, Μενδρινός, Μπανανά, Ολιμπά, Περιστερίδης, Τέτε, Τόρες, Τσοντάκης, Φιγκέιρα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook