Ως το καλύτερο ματς του Πλατανιά από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας, χαρακτήρισε αυτό απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό ο Γιώργος Παράσχος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας των Χανίων, που αναφέρθηκε και στην επόμενη μέρα:

«Καταρχήν πρέπει να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί πάνω απ’ όλα σε αυτά τα παιχνίδια που παίξαμε, ειδικότερα στα τέσσερα που παίξαμε στην έδρα μας κάναμε ό,τι ήταν δυνατό για να μπορέσουμε να κερδίσουμε αυτά τα παιχνίδια. Πιστεύω ότι κάναμε μια τεράστια προσπάθεια και παρ’ όλο που το πρόγραμμά μας αλλά και η ψυχολογία αυτών των παιδιών ήταν πολύ άσχημη, μπορώ να πω ότι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα αλλάξαμε την φιλοσοφία της ομάδας μας αλλά είχαμε και τρομερή θέληση και καταφέραμε και φτάσαμε σε ένα τέτοιο επίπεδο την ομάδα που μπορώ να πω ότι σωθήκαμε σχεδόν άνετα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι κανένας δεν μας χαρίστηκε… Βλέπετε σε όλα τα παιχνίδια και στα τρία νικηφόρα και σε αυτό σήμερα με τον Ολυμπιακό, ο Ολυμπιακός κατέβασε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Σήμερα πιστεύω κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι από τα υπόλοιπα τέσσερα που ήμουν στον πάγκο της ομάδος και νομίζω ότι στα τελευταία λεπτά από το άγχος να μπορέσουμε να κρατήσουμε το παιχνίδι στο 1-0 και αν δεν γυρίζαμε τόσο πολύ πίσω, ίσως να τελειώναμε το πρωτάθλημα νικηφόρα απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδος και στην πρωταθλήτρια. Από εκεί και πέρα θα σκεφτούμε την συνέχεια, αν θέλουμε να είμαστε συνεπείς πρέπει από αύριο να αρχίσουμε τον προγραμματισμό και να δούμε αυτή την ομάδα να μην ξανά περάσει αυτά που πέρασε τα τρία τελευταία χρόνια, να περιμένει την τελευταία αγωνιστική για να σωθεί».

Για την θετική παράδοση κόντρα στον Ολυμπιακό: «Έχουμε μια παράδοση με τον Ολυμπιακό αλλά και με άλλες ομάδες, τους κερδίσαμε και τους αποκλείσαμε από το κύπελλο (εννοεί τον Ατρόμητο)».

Για τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς: «Θα πρέπει να σκέφτεσαι από τώρα τις αδυναμίες αυτές που δείξαμε και στον οργανωτικό ακόμη τομέα, να μπορέσουμε όσο είναι νωρίς να ξαναχτίσουμε την ομάδα από την αρχή. Το κυριότερο είναι να μη συμβεί αυτό που έγινε πέρυσι. Αν είναι δυνατόν στην αρχή της προετοιμασίας, είναι βασικό για μένα και αυτό επιδιώκω σε όλες τις ομάδες, να έχεις το 90% τουλάχιστον του υλικού σου για να μην πω το 100% ώστε να ξεκινάμε όλοι μαζί. Δεν μπορεί να έρχεται κάθε εβδομάδα κι ένας παίκτης και να φτάνουμε σε ένα σημείο που αρχίζει το πρωτάθλημα και το μισό υλικό της ομάδος να είναι πίσω σε πάρα πολλά πράγματα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook