Μπορεί στην αρχή να δήλωσε ότι πιστεύει στην αθωότητα του συζύγου της αλλά φαίνεται ότι τελικά έχει αρχίσει να κουράζεται. Ο λόγος για την επί µία 20ετία σύζυγο του Ντοµινίκ Στρος Καν Αν Σενκλέρ η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της, είναι «κουρασμένη» και «πληγωμένη» και σκέφτεται σοβαρά το διαζύγιο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, η Αν Σενκλέρ πριν από λίγες ημέρες έφυγε από το πολυτελέστατο σπίτι στο Μανχάταν, όπου ο Ντομινίκ Στρος Καν βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό, για να συναντηθεί µε τον οικογενειακό δικηγόρο στο Παρίσι.

Σύμφωνα με τα γαλλικά περιοδικά που την εντόπισαν στους δρόμους του Παρισιού η Σενκλέρ φαίνεται μια γυναίκα «βαθύτατα πληγωμένη» η οποία είναι «έτοιμη να καταρρεύσει»
Την επόμενη της σύλληψης του πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα βιασμού της καμαριέρας του ξενοδοχείου «Sofitel», η Αν Σενκλέρ δήλωσε ότι δεν πιστεύει λέξη από τις κατηγορίες που του αποδίδονται και ότι θα σταθεί στο πλευρό του με οποιοδήποτε κόστος.

Παράλληλα έδωσε τα έξι εκατομμύρια δολάρια ως εγγύηση για να αποφυλακιστεί ο Στρος Καν και με τα δικά της λεφτά αμείβονται οι ακριβοπληρωμένοι δικηγόροι του.

Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν είναι διατεθειμένη να αντέξει άλλη μία ταπείνωση από τον «άτακτο» Ντομινίκ καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του εμπλέκεται σε σεξουαλικές περιπέτειες.

newsbomb

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook