Μια απίστευτη περιπέτεια χωρίς ευτυχώς δυσάρεστα αποτελέσματα έζησαν οι επιβάτες της πτήσης 5316 της United Airlines κατά την προσγείωση του αεροσκάφους στο διεθνές αεροδρόμιο του Λος Άντζελες.

Ο κυβερνήτης του αεροσκάφους S Canadair Regional Jet λίγο πριν την προσγείωση ειδοποίησε τον πύργο ελέγχου ότι αντιμετώπιζαν πρόβλημα με έναν από τους τροχούς.

«Το πλήρωμα μάς είπε να σκύψουμε μπροστά και να κρατηθούμε γερά», ανέφερε ένας από τους 40 επιβάτες, οι οποίοι παραδέχτηκαν ότι άρχισαν να σκέφτονται τις οικογένειές τους, καθώς το αεροπλάνο κατέβηκε στον διάδρομο αποπροσγείωσης χωρίς τον αριστερό τροχό και άρχισε να σέρνεται με την «κοιλιά» για αρκετή ώρα έως ότου σταματήσει.

 

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Το πλήρωμα κατέβασε γρήγορα τους επιβάτες και ακολούθησε και αυτό χωρίς να διαπιστωθεί κάποιος τραυματισμός. 31 από τους επιβάτες μάλιστα είχαν ανταπόκριση και πήραν τις επόμενες πτήσεις για τον τελικό τους προορισμό.

«Ήταν πολύ ήρεμα τα πράγματα» είπε ένας από τους επιβάτες, ενώ ένας άλλος παραδέχτηκε ότι «ήταν μια πολύ ομαλή προσγείωση. Καλύτερη από πολλές που έχω ζήσει και με τους δύο τροχούς. Δεν το πιστεύω ότι υπήρξαν τόσο λίγες αναταράξεις».

Το αεροσκάφος οδηγήθηκε σε υπόστεγο του αεροδρομίου για να ελεγχθεί, χωρίς οι υπεύθυνοι να αναφέρουν την αιτία του ατυχήματος στα μέσα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook