Μετά και τη χθεσινή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου, συναντήθηκαν σήμερα στις 11 το πρωί  στη Λότζια ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Χωροταξικού Σχεδιασμού και Πολεοδομίας κ. Γιάννης Αναστασάκης, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Βαγγέλης Σισαμάκης, Ηλίας Λυγερός, Μιχάλης Κασσαπάκης, Μόνα Αμανατίδου καθώς και ο εκπρόσωπος των οικιστών κ. Μιχάλης Βλαχάκης με μέλη του προεδρείου του σωματείου τους. 

Η πρόταση που επεξεργάστηκε η Διεύθυνση Πολεοδομίας, με εντολή δημάρχου  και συμφωνήθηκε από τους επικεφαλής των παρατάξεων και τους οικιστές, θα είναι έτοιμη μέχρι την Πέμπτη, οπότε θα γνωστοποιηθεί στους οικιστές και στη συνέχεια θα αποτελέσει αντικείμενο διαπραγματεύσεως κατά την επίσκεψη που θα ακολουθήσει στον αρμόδιο υπουργό. 

Με την ευκαιρία αυτή  ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός επεσήμανε ότι, θα κατατεθούν και άλλες προτάσεις προκειμένου να ανακουφιστούν και πολίτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα ακίνητα τους και δεν ανήκουν στην κατηγορία των οικιστών. 
Ικανοποιημένοι αποχώρησαν από τη Λότζια οι οικιστές, που ευχαρίστησαν για την κατανόηση που βρήκαν στην αντιμετώπιση των δύσκολων προβλημάτων τους

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook