Η Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης θα προβεί στην εισαγωγή μεταπτυχιακών φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016.

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) της Σχολής οδηγεί στη λήψη Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στις κατευθύνσεις: α) Οργάνωση και Διοίκηση, β) Επιχειρησιακή Έρευνα, γ) Συστήματα Παραγωγής, και δ) Εφαρμοσμένα Μαθηματικά στις Επιστήμες Μηχανικών.
 
Στο ΠΜΣ γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι πολυτεχνικών σχολών και τμημάτων φυσικής, χημείας, μαθηματικών, γεωλογίας, γεωπονίας, διοίκησης επιχειρήσεων, οικονομικών, πληροφορικής, και ιατρικών/βιολογικών επιστημών Πανεπιστημίων της ημεδαπής και αναγνωρισμένων ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής καθώς και πτυχιούχοι ΑΣΕΙ. Επίσης γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι Τμημάτων των ΑΤΕΙ συναφών γνωστικών αντικειμένων. Δικαίωμα αίτησης έχουν επίσης και οι τελειόφοιτοι που οφείλουν το πολύ 5 μαθήματα, με την προϋπόθεση ότι εφόσον γίνουν δεκτοί, θα πρέπει να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους έως 9/10/2015.
 
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν (ηλεκτρονικά) στη Γραμματεία της Σχολής αίτηση και τα σχετικά δικαιολογητικά μέχρι 1/7/2015.  
 
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία της Σχολής:
Τηλ. 28210-37301, 37305, fax 28210-69410, e-mail: info@dpem.tuc.gr) καθώς και στην ιστοσελίδα: http://www.pem.tuc.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook