Με ανακοίνωση που υπογράφουν 7 σύνδεσμοι του ΟΦΗ, καλούν τον κόσμο να δώσει το παρόν στην Γ.Σ. και παράλληλα τονίζουν την ανάγκη να κυλήσει ομαλά η διαδικασία.

Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο και οτην Δευτέρα ακολουθεί ακόμα μια πιο κρίσιμη Γ.Σ. όπου όλοι χρειάζεται να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Την αρχή έκαναν οι οργανωμένοι που εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία τονίζουν ότι την Δευτέρα πρέπει να κυλήσει ομαλά η Γ.Σ. προκειμένου να βρεθεί λύση για το καλό του ΟΦΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Καλούμε τον κόσμο του Ο.Φ.Η να δώσει βροντερό αλλά προπάντων κόσμιο παρόν στην Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στο ΒΑΚ στις 17:00.

Όλοι είμαστε αγανακτισμένοι και θυμωμένοι με τις εξελίξεις στην ομάδα αλλά θα πρέπει για το καλό του Ο.Φ.Η η Γενική Συνέλευση να κυλήσει ομαλά, να ακουστούν όλες οι προτάσεις και απόψεις με την ελπίδα ότι θα έρθουν ξανά καλύτερες μέρες για το σύλλογο.

Ο Ο.Φ.Η είναι ο κόσμος του και για το λόγο αυτό πρέπει όλοι μας να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων στην κρισιμότερη καμπή της ενενηντάχρονης ιστορίας της ομάδας μας.

ΚΡΗΤΕΣ-4 Θ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
SNAKES 4 HERAKLION CLUB`
ΘΥΡΑ-4 1986
ΣΤΕΚΙ ΦΙΛΩΝ ΟΦΗ ΑΡΧΑΝΩΝ
ΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΥΡΑ 4
SNAKES 4 SITIA CLUB
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φίλων Ο.Φ.Η Αθηνών «Νίκος Ξυλούρης»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook