Μετά από τις επιτυχίες του Γιάννη Μαρακάκη στο Μόναχο και τις επιτυχίες των αθλητών μας στα open τις Ρώμης και το Ευρωπαϊκό No gi, ήρθε να προστεθεί μια τεράστια επιτυχία τις ομάδας μας, αυτή του Θεόδωρου Πολυχρονάκη στο παγκόσμιο professional Brazilian Jiu Jitsu του Abu Dhabi,  που έγινε στις 22-25 Απριλίου, όπου κατέκτησε την 3η θέση στις Blue belt, Master 2, στα 85 κιλά.

Αγωνίστηκε τραυματίας με κάταγμα στη μύτη, τραυματισμός που είχε υποστεί από το Ευρωπαϊκό της Ρώμης.

Πέρασε τον πρώτο αγώνα by και συνεχισε με τέσσερις σπουδαίες νίκες (έχασε στα σημεία τον αγώνα για τον τελικό). Κατάφερε να ανέβει στο βάθρο κάνοντας όλους εμάς υπερήφανους, αφού ελάχιστοι Έλληνες αθλητές έχουν καταφέρει να κερδίσουν μετάλλιο σε παγκόσμιους αγώνες με gi.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι ο νικητής της κατηγορίας master 1, purple belt στην ίδια διοργάνωση είχε χάσει λίγες μέρες νωρίτερα στους αγώνες της Ρώμης στον πρώτο αγώνα από τον αθλητή μας Μπάντση Ρούσσο!

Πολλά συγχαρητήρια από τον εκπαιδευτή Αντώνη Καπαδουκάκη στον Θοδωρή, αλλά και σε όλους τους άλλους αθλητές που προπονούνται στην Gracie Barra Crete για τις τόσες επιτυχίες που συνεχώς φέρνουν στην Χανιώτικη ακαδημία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook