Δύο ευρώ, πέντε ώρες και κυρίως θέληση χρειάστηκαν για να καθαριστεί μια πινακίδα που είχε “κρυφτεί” πίσω από μουντζούρες, γκράφιτι αλλά και την ακατανόητη ανευθυνότητα κάποιων συμπολιτών μας και την αδιαφορία των αρμόδιων αρχών.

Ο Χανιώτης, που πριν από μια εβδομάδα, “προκάλεσε” τοπικούς άρχοντες αλλά και πολίτες, με την πρωτοβουλία του να καθαρίσει μια στάση λεωφορείου με χρήματα όσο και μια νυχτερινή βόλτα που στερήθηκε, σήμερα “ξαναχτύπησε”. Συνεπής με την υπόσχεσή του, ότι κάθε Σαββατοκύριακο θα υλοποιεί μια δράση στην κοινότητά του, ο Νίκος Μουδάκης, σήμερα ανέλαβε και πάλι την δουλειά “αναρμόδιων” – αρμοδίων και καθάρισε μια πινακίδα στα φανάρια πριν το Νοσοκομείο Χανίων. Χρειάστηκε, όπως κοινοποίησε στη σελίδα του στο Facebook, πέντε ώρες και δύο ευρώ. 

Οι εικόνες μιλούν  και πάλι από μόνες τους.

Ο Νίκος στο παρελθόν είχε στείλει στην περιφέρεια έγγραφο με το οποίο ενημέρωνε για την κακή κατάσταση των πινακίδων στην περιοχή και ζητούσε είτε την αντικατάστασή τους είτε τον καθαρισμό τους. Ωστόσο δεν έλαβε καμία απάντηση για αυτό αποφάσισε να αναλάβει δράση.

“Το καλοκαίρι έρχεται και οι τουρίστες βλέπουν” όπως σημειώνει

Για μια ακόμη φορά  “καθάρισε” για όλους μας. Η κίνηση του Νίκου, όπως στο παρελθόν η κίνηση ενός ακόμη Χανιώτη συμπολίτη μας, που και αυτός “καθάρισε” για όλους μας,  αποτελεί  παράδειγμα υπευθυνότητας, αίσθησης του κοινού καλού και της κοινότητας. 

Καλό είναι οι συμπολίτες μας αλλά και η αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας να δείξουν ανάλογη υπευθυνότητα, μιας και οι περισσότερες πινακίδες στο νομό Χανίων είναι σε άθλια κατάσταση.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook