Μήνυμα σε όσους ενδεχομένως σκέφτονται ανταρσία εν όψει της συμφωνίας με τους δανειστές στέλνει ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

«Θα κριθούμε όχι από το τι λέμε στα τηλεπαράθυρα, αλλά το τι θα πράξουμε στο Κοινοβούλιο» σημειώνει, μιλώντας στην Εφημερίδα των Συντακτών, ενώ εκφράζει τη βεβαιότητα ότι το μαρτύριο της οικονομικής ασφυξίας φτάνει στο τέλος του.

«Παρά την όποια κινδυνολογία, η ελληνική κυβέρνηση είναι συνεπής προς τις εντός και εκτός υποχρεώσεις της και, παρά το γεγονός ότι ακόμα και αυτό το ‘μαρτύριο’ αντίκειται στην ουσία ακόμη και στις δεσμεύσεις των πιστωτών και εταίρων μας, είμαι σίγουρος ότι και αυτό το μαρτύριο φτάνει στο τέλος του. Η ομαλότητα στη ρευστότητα έπρεπε ήδη να έχει αποκατασταθεί» λέει χαρακτηριστικά.

Ο υπουργός επαναλαμβάνει ότι δεν παραβιάζονται οι κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης, «αλλιώς θα είχαμε υποχωρήσει από την πρώτη στιγμή και σήμερα θα προσπαθούσαμε να εμφανίσουμε ένα δικό μας success story, παραπλανώντας τον ελληνικό λαό».

Σχετικά με το ενδεχόμενο βουλευτές ή και υπουργοί να μην ψηφίσουν τη νέα συμφωνία, αναφέρει: «Οι διαφορετικές γνώμες διατυπώνονται. Όμως η ευθύνη που έχουμε όλοι είναι ιστορικών διαστάσεων. Και θα κριθούμε όχι από τι λέμε στα τηλεπαράθυρα, αλλά από το τι θα πράξουμε μέσα στο Κοινοβούλιο. Από την πράξη και όχι από την εντύπωση και το κυνήγι της εντύπωσης.» 
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook