Ένα όνειρο πολλών δεκαετιών πήρε “σάρκα και οστά” για τον ΑΟ Παλαιόχωρας, που θα επιστρέψει πλέον στη φυσική του έδρα μετά την τοποθέτηση του φυσικού χλοοτάπητα.

Τα εγκαίνια έγιναν με κάθε επισημότητα το απόγευμα του Σαββάτου και επίτιμους καλεσμένους τον Κισσαμικό, την ομάδα Κ17 του Πλατανιά και την… γειτονική Υρτακίνα.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο “Τηγάνι” για να καμαρώσει το γήπεδο-στολίδι, η ανακατασκευή του οποίου έγινε με πρωτοβουλία του νέου προέδρου της ομάδας Σήφη Δελάκη.

Παλαιόχωρα και Υρτακίνα (3-0)… εγκαινίασαν το γήπεδο, με το εναρκτήριο λάκτισμα του διαιτητή Μπερτάκη (Κομισοπούλου-Τετράδη), ενώ την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε η σύζυγος του κ. Δελάκη.

Στη συνέχεια τελέσθηκε αγιασμός από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κ.κ. Αμφιλόχιο.

Ακολούθησε ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα σε Κισσαμικό και Κ17 Πλατανιά (2-0), για να κατακτήσει το τρόπαιο ο πρωταθλητής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, επικρατώντας στον τελικό της οικοδέσποινας με 4-0.

Μετά το τέλος των αγώνων ακολούθησαν οι απονομές στις ομάδες που συμμετείχαν, ενώ ο ΑΟ Παλαιόχωρας απένειμε τιμητικές πλακέτες στον πρόεδρο της ΕΠΣΧ Γιώργο Βούρβαχη (την παρέλαβε ο γεν. γραμματέας Ιορδάνης Ακασιάδης), στο Δήμαρχο Καντάνου-Σελίνου Αντώνη Περράκη (την παρέλαβε η αντιδήμαρχος Σταματία Βλησίδη), στην ΠΑΕ Πλατανιάς (την παρέλαβε ο Γιάννης Τρούλης) και στον Κισσαμικό (την παρέλαβε ο Μανόλης Ασγουδάκης).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook