Την Κυριακή στις εγκαταστάσεις του ΟΑ Χανίων στο Εθνικό Στάδιο ολοκληρώθηκε το 2ο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Κόκκινου γηπέδου που τελούσε υπό την αιγίδα της Ζ’ Ένωσης.

Η σχετική ενημέρωση του ΟΑΧ για το πρωτάθλημα:

Ένα ακόμα Παγκρήτιο πρωτάθλημα υπό την αιγίδα της Ζ΄ Ένωσης και διοργανωτή τον Ο.Α. Χανίων ολοκληρώθηκε την Κυριακή που μας πέρασε στις εγκαταστάσεις του Χανιώτικου συλλόγου. Συνολικά συμμετείχαν 42 παιδιά ηλικίας 5 ως 7 ετών χωρισμένα σε 2 κατηγορίες, Κόκκινου γηπέδου και red stars. Στην κατηγορία του Κόκκινου πήραν μέρος 18 αγόρια χωρισμένα σε 5 ομίλους των 3 ή 4άρων παικτών με όλα τα παιδιά να αγωνίζονται τελικά σε 3 αγώνες των 11 πόντων. Αντίστοιχα στα κορίτσια η συμμετοχές έφτασαν τις 17 σε 4 ομίλους των 4άρων και 5 παικτριών με όλα τα κορίτσια να παίζουν επίσης 3 τουλάχιστον αγώνες. Στην κατηγορία των red stars όπου πήραν μέρος παιδιά μικρότερης ηλικίας τα παιδιά ήταν 7 και χωρίστηκαν σε 3 ομάδες όπου αγωνίστηκαν σε πιο παιχνιώδη μορφή όλες οι ομάδες μεταξύ τους.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων η προπονητική ομάδα του Ο.Α.Χ. είχε οργανώσει ένα παιχνίδι με την ονομασία «εξολοθρευτής» όπου τα παιδιά έπρεπε ν’ αποφύγουν μεγάλες μπάλες γυμναστικής που έρχονταν κατά πάνω τους. Στο τέλος οι διοργανωτές ευχαρίστησαν παιδιά, γονείς και προπονητές, ευχήθηκαν περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες σε όλα τα παιδιά και τους απένειμαν από ένα αναμνηστικό μετάλλιο.

Οι συμμετοχές από τον Ο.Α. Χανίων είχαν ως εξής: Λαγουβάρδου, Κολοκυθά, Τσουρουπάκη, Δασκαλάκη, Καραγιάννη, Σηφάκη, Καραγκούνη, Αβερκάκη, Κασφίκη, Παπουτσάκης, Μπούρας, Τσιγάλογλου, Στουπάκης, Δολιανίτης, Μαρής, Δασκαλογιάννης, Μαρκαντωνάκης, Διγενάκης, Σπετσιωτάκης, Καστρινάκη, Νικολιδάκη Δ., Νικολιδάκη Φ.,Βολτυράκης και Μαράκη.

Το Δ.Σ. του Ο.Α.Χ. συγχαίρει όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους, τους προπονητές του συλλόγου Δολιανίτη Μ, Γρηγοράκη Π, , Μπομπολάκη Σ, Κατσουλάκη Ε. και  Καλογηρόπουλο Δ. για την διοργάνωση καθώς επίσης και τα μεγαλύτερα παιδιά που βοήθησαν στην επίβλεψη των γηπέδων: Διγενάκη Αλέξανδρο, Ζερβό Γιώργο, Μούντα Νίκο, Κονταράκη Ανδρέα, Ζερβουδάκη Βάλια και Βολτυράκη Βασίλη. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook