Σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία του ομοεθνή του με μπαλτά, στις 14 Ιουνίου 2014 στην Ιεράπετρα , επέβαλε το Κακουργιοδικείο Ηρακλείου στον 27χρονο από το Πακιστάν.

Επίσης τον καταδίκασε σε 26 χρόνια για δύο απόπειρες δολοφονίας και βιασμό και 31 μήνες για επικίνδυνες σωματική βλάβη, φθορά ξένης ιδιοκτησίας ,οπλοφορίας και οπλοχρησίας κατά συρροή.

Ο ίδιος ο ισοβίτης, πλέον, υποστήριξε ότι είναι πνευματικά άρρωστος και δεν ξέρει γιατί ούτε κατάλαβαινε τί έκανε. Αυτή ήταν και η υπερασπιστική του γραμμή.

Το βράδυ της 14ης Ιουνίου 2014 περίπου ο 26χρονος τότε κατακρεούργησε 53χρονο ομοεθνή του μέσα στο παραδοσιακό μπακάλικο που διατηρούσε το θύμα.

Στη συνέχεια επιτέθηκε σε 50χρονο Ιεραπετρίτη επιχειρηματία ο οποίος βρίσκονταν σε ταβέρνα δίπλα από το ζαχαροπλαστείο που διατηρεί. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο Πακιστανός δράστης βγήκε τρέχοντας απο ένα στενό και χτύπησε τον 50χρονο στο κεφάλι φέροντας του τραύματα με ένα μπαλτά.

Ο Πακιστανός δεν σταμάτησε να χτυπάει με μανία το δεύτερο θύμα του ούτε όταν έπεσε αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο. Να σημειωθεί ότι παλιότερα είχε εργαστεί για το θύμα του.

Την σκηνή παρακολούθησαν έντρομοι δεκάδες πολίτες οι οποίοι βρίσκονταν κοντά στο σημείο.

Στη συνέχεια επιτέθηκε και σε αστυνομικό που προσπάθησε να τον αφοπλίσει.

Νωρίτερα είχε αποπειραθεί να βιάσει μια γυναίκα, τη σύζυγο του ανθρώπου στον οποίο εργαζόταν, απειλώντας την με μαχαίρι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook