Τραγικό θάνατο βρήκε μια οικογένεια ομογενών στις ΗΠΑ, όταν μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι τους, η αστυνομία βρήκε το ζευγάρι, τον γιο τους και την οικιακή βοηθό, σχεδόν απανθρακωμένους.

Ωστόσο, οι αρχές διαπίστωσαν μαχαιριές στο σώμα τους, γεγονός που έδωσε άλλη διάσταση στην υπόθεση.

Και τα τέσσερα θύματα δολοφονήθηκαν βάναυσα με μαχαίρι, μέσα στο σπίτι τους, στο Άρλιγκτον, βορειοδυτικά της Ουάσιγκτον και συγκεκριμένα σε μία περιοχή φυλασσόμενη, καθώς κοντά στο σπίτι των ομογενών βρίσκεται η οικία του Τζο Μπάιντεν.

Οι δράστες στη συνέχεια έβαλαν φωτιά προκειμένου να εξαφανίσουν τα ίχνη. Οι γείτονες αρχικά ειδοποίησαν την Πυροσβεστική για την κατάσβεση της πυρκαγιάς και αργότερα διαπιστώθηκε ότι η αιτία του θανάτου των θυμάτων δεν ήταν η πυρκαγιά, αλλά η δολοφονία.

Η οικογένεια Σαββόπουλου αποτελείτο από τους γονείς και τα τρία τους παιδιά, δύο κορίτσια και ένα αγόρι και ήταν αγαπητή στη γειτονιά, ενώ σύμφωνα με τους γείτονες, λόγω του ότι ήταν ευκατάστατοι, αρκετές φορές έδιναν χρήματα για τις τοπικές ανάγκες. Τα δύο κορίτσια δεν ήταν στο σπίτι αφού είναι οικότροφες σε σχολείο.

Η αστυνομία έχει στη διάθεση της βίντεο στο οποίο διακρίνεται ένα άτομο να απομακρύνεται γρήγορα από το σπίτι λίγο πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά και αναζητεί τον άγνωστο καθώς πιστεύει ότι έχει άμεση σχέση με τη δολοφονία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook