Στο Επιμελητήριο Χανίων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Μαΐου η 4η συνεδρίαση του Δικτύου των Επιμελητηρίων των αδελφοποιημένων πόλεων της Ελλάδος με την πόλη της Πάφου (Κύπρος).

Στη συνεδρίαση θα συζητηθούν θέματα που αφορούν την αξιολόγηση της μέχρι τώρα πορείας του Δικτύου, προτάσεις μετεξέλιξής του και διαχειριστικά θέματα, οι δυνατότητες συνεργασίας με άλλα Επιμελητήρια και Δίκτυα της Ευρώπης και της Μεσογείου, καθώς και το ενδεχόμενο υποβολής προτάσεων στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Εδαφικής Συνεργασίας 2014-2020.

Μεταξύ άλλων, θα γίνουν ομιλίες σχετικά, με τις εξαγωγές από τον πρόεδρο του ΣΕΛΕΤΡΟΠΕ κ. Καρβέλα και το μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης κ. Καρπαδάκη, τον τουρισμό από τον Α’ Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Χανίων κ. Μυλωνάκη και τον περιφερειακό σύμβουλο Κρήτης κ. Μιχελογιάννη, και την καινοτομία  από τον επιστημονικό υπεύθυνο της Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Γρηγορούδη.

Στο Δίκτυο, την προεδρία του οποίου έχει για το Α’ εξάμηνο του 2015 το Επιμελητήριο Χανίων συμμετέχουν, από την Ελλάδα το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το Επιμελητήριο Κέρκυρας, το Επιμελητήριο Λέσβου, το Επιμελητήριο Πρέβεζας και το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, ενώ από την Κύπρο συμμετέχει το Επιμελητήριο Πάφου.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης και ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook