Μία ημέρα μετά από την εκδήλωση ενδιαφέροντος για τα διοικητικά της Π.Α.Ε. ΑΟ Χανιά, ο Κωστής Σγουράκης, με νέα γραπτή του δήλωση θέλησε να δώσει διευκρινήσεις.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

Καταρχήν σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας και το σεβασμό σας στην είδηση ενδιαφέροντος που έκανα για τον Α.Ο. ΧΑΝΙΑ.

Ξεκαθαρίζω το τοπίο με τα εξής:

Το ενδιαφέρον μου είναι υπαρκτό και είναι ανεξάρτητο από άλλα μέλη της οικογένειας μου. Ονομάζομαι και εγώ όπως ξέρετε Κωστής και είναι απλά η συνωνυμία που μπερδεύει την όποια κατάσταση. Άλλωστε όπως όλοι ξέρετε ο πατέρας μου δεν θα έλεγε ποτέ εγώ ενδιαφέρομαι γιατί είναι ένας πιστός στρατιώτης του Σωματείου αυτού. Θέλω και μακάρι να μου δοθεί η ευκαιρία να έχω και εγώ την επιτυχημένη του πορεία.

Άλλωστε έχω ξανακάνει παράγοντας κάποτε με ένα διαλυμένο Σωματείο και έφτασε στην καθιέρωσή του τότε στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Ελλάδος. Μία Α.Ε. Χανίων χωρίς κόσμο, χωρίς παίκτες, χωρίς τίποτα και όμως τα καταφέραμε. Αγωνίστηκε, πάλεψε με αξιοπρέπεια και με σεβασμό και απέκτησε και ταυτότητα στο χώρο του ποδοσφαίρου. Απλά τότε και όπως και σήμερα όλα έδειχναν και δείχνουν Α.Ο. Χανιά.

Για αυτήν την ομάδα όλα λοιπόν.

Έτσι λοιπόν και εγώ θέλω να σας πω ότι μετά από διερευνητικές επαφές που έκανα αλλά και τηλεφωνικές συνομιλίες με ενημέρωσαν ότι δεν έχει φύγει ακόμα η Διοίκηση που υπάρχει και οτιδήποτε είναι σε εκκρεμότητα θέλει ακόμα το χρόνο του. Ο κ. Μιχάλης Τζουγκαράκης είναι ένας άντρας που του τρέφω μεγάλη εκτίμηση και σεβασμό και αποτελεί για μένα έναν καλό φίλο και τον βλέπω σαν πατέρα μου.

Τον ξέρω από την μικρή μου παιδική ηλικία και είναι για μένα ένας καλός και δίκαιος άντρας.

Οπότε και σίγουρα δεν θα ήθελα να δημιουργηθεί ένταση με τα λεγόμενά μου, γιατί ο σκοπός μου είναι το να ασχοληθώ και να βοηθήσω την ομάδα, που πολλά και κακώς δρώμενα τον οδήγησαν σε χάσμα.

Είμαι λοιπόν στη διάθεση του Α.Ο. Χανιά όποτε μου ζητηθεί και θελήσουν να με καλέσουν να βοηθήσω την ομάδα μας να φτάσει ψηλά.

Αγαπάω τον τόπο μου και είμαι δίπλα στα καλά και στα κακά της ομάδας αυτής.

Εύχομαι στις άμεσες λύσεις και είμαι “παρών” οποιαδήποτε στιγμή.

Όλα για τα Χανιά μας!

Με σεβασμό και εκτίμηση

Κωστής Σγουράκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook