Το απόγευμα του Σαββάτου έγινε λόγος για κρούση του ΟΦΗ στον εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνο ωστόσο τα πράγματα έχουν λίγο διαφορετικά και το Flashnews τα εξηγεί ως έχουν.

Ο πασίγνωστος εφοπλιστής που είναι ένας από τους πλουσιότερους Έλληνες ολόκληρου του κόσμου, δέχτηκε κρούση – όπως ανέφεραν κάποια διαδικτυακά δημοσιεύματα – για να αναλάβει τα ηνία του ΟΦΗ και να χρηματοδοτήσει τη νέα προσπάθεια.

Ωστόσο τα πράγματα δείχνουν να είναι διαφορετικά. Καταρχήν, επειδή το όνομα του κυρίου Μαρτίνου έχει μια τεράστια οικονομική επιφάνεια, χρειάζεται να δείξουν όλοι μεγάλη προσοχή και κατά δεύτερον, δεν επιβεβαιώνεται αλλά δεν διαψεύδεται και τίποτα απολύτως.

Όμως, όπως και να έχει, πρόκειται για ένα τεράστιο μέρος του ελληνικού επιχειρηματικού κόσμου ενώ έχει άριστες σχέσεις με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ.κ. Θεόδωρος Β που ως γνωστόν είναι και θείος του Νίκου Μαχλά.

Πληροφορίες του Flashnews λένε ότι η πρώτη επαφή έγινε στην Αλεξάνδρεια στα τέλη Απριλίου όταν και ο Νίκος Μαχλάς βρέθηκε στην πόλη της Αιγύπτου ώστε να δώσει το “παρών” στην ανακαίνιση του ιστορικού μοναστηριού του Αγίου Γεωργίου τα οποία πραγματοποίησε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας κ.κ. Θεόδωρος Β, ο οποίος ως γνωστόν είναι συγγενής και του πρώην προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ. Ο Θανάσης Μαρτίνος ήταν ένας εκ των μεγάλων χορηγών των εγκαινίων κάνοντας δωρεά το ποσό των 7 εκ. ευρώ!

Το αν είναι αλήθεια κάτι τέτοιο, παρά το γεγονός ότι οφείλουμε να πούμε πως υπάρχει μια διαρροή εδώ και αρκετά 24ωρα που συνδέει το συγκεκριμένο όνομα με το Νίκο Μαχλά και τον ΟΦΗ, μπορεί να το επιβεβαιώσει ή να το διαψεύσει ο τελευταίος…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook