Ο Ρούβας έφυγε από τη Σούδα με νίκη 4-2 κόντρα στον Άρη αλλά την ίδια ώρα ο Ερμής νικούσε τον ΟΦΙ με 2-1 στην Ιεράπετρα και εξασφάλιζε την επάνοδο στη Γ’ Εθνική.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους πρωταθλητές Ηρακλείου ήταν, όπως και στον πρώτο αγώνα, ο Καστελιανάκης.

Ο ικανότατος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 37’ από πάσα του Φουκαράκη, σε φάση που υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες για οφσάιντ που δεν υπέδειξε ο α’ βοηθός Παπαδοπετράκης.

Ο Καστελιανάκης στο 47’ έκανε το 0-2 με ωραία κίνηση από μπαλιά του Τσιπλάκη, για να ξαναμπεί στη διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος ο Άρης, μειώνοντας στο 51’ με τον Παπαθανασίου.

Δύο λεπτά αργότερα ο “Παπ” έφτασε μία… ανάσα από το 2-2, αλλά ο Συνάνης έκανε σπουδαία επέμβαση.

Στο 55’ ο Πετράς σέντραρε από τα δεξιά και ο Καστελιανάκης με ωραία προσποίηση… άδειασε Κεμπάτσι, Ποθητό πλασάροντας σε κενή εστία για το 1-3. Στο 80’ ο Ντούμος πέτυχε το 1-4, από γύρισμα του Φουκαράκη, για να μειώσει στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κεμπάτσι, από σέντρα-σουτ του Φέζγκα.

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Σωτηριάδη (Παπαδοπετράκης-Φινοκαλιώτης) είχαν οι γηπεδούχοι.

Άρης Σούδας (Μανόλης Πηγουνάκης): Ποθητός, Βολάνης, Σκαλέρης (88’ Τσουπάκης), Χατζηγιάννης, Κ. Γαλανάκης, Ξανθουδάκης, Φέζγκα, Μάστορας (70’ Γυπάκης), Στρατουδάκης (45’ λ.τρ. Κεμπάτσι), Παπαθανασίου, Αντ. Γαλανάκης.

Ρούβας (Μηνάς Πίτσος): Συνάνης, Πετράς, Κορδονούρης, Ανυφαντάκης, Χαλκιαδάκης (63’ Συντιχάκης), Τσιπλάκης (64’ Καλογερής), Αντωνάκης, Βάσος, Ντούμος, Φουκαράκης, Καστελιανάκης (72’ Καλεμάκης).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook