Λίγα μόλις εικοσιτετράωρα μετά την έκτη αίτηση αποφυλάκισης της η Βίκυ Σταμάτη καλείται σήμερα ενώπιον της εισαγγελέως διαφθοράς Ελένης Ράικου προκειμένου να καταθέσει για τα εξοπλιστικά προγράμματα.

Πρόκειται για μια κατάθεση η οποία αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς στην περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι διαρροές ανθρώπων του περιβάλλοντος της ότι θα προχωρήσει σε αποκαλύψεις για τις «χρυσές μίζες» θα τινάξει στον… αέρα την έως τώρα υπερασπιστική γραμμή της άρνησης που έχει υιοθετήσει τόσο η ίδια όσο και ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Η κλήση της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου από την εισαγγελέα διαφθοράς ήρθε έπειτα από παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη. Στην κ. Ράικου διαβιβάστηκε από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου η κατάθεση της Βίκυ Σταμάτη, μετά την απόδραση της, στον εισαγγελέα Εφετών Γρηγόρη Πεπόνη, κάτι που ήταν και η αφορμή για την κλήση της σε κατάθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον εισαγγελέα Πεπόνη η Βίκυ Σταμάτη είχε αναφερθεί σε εκμυστηρεύσεις του συζύγου της αλλά και σε πολιτικό πρόσωπο. Και τώρα θα κληθεί από την κ. Ράικου να μιλήσει για πρόσωπα και πράγματα και να απαντήσει με στοιχεία για συγκεκριμένες υποθέσεις εξοπλιστικών τις οποίες η εισαγγελική λειτουργός γνωρίζει πολύ καλά.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι πληροφορίες θέλουν τη Βίκυ Σταμάτη να συνοδεύεται από τον θεράποντα ιατρό της προκειμένου να νιώθει πιο άνετα και να μπορέσει απρόσκοπτα να καταθέσει.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook